Trenéři klubu



 

Ing. Jiří Kratochvíl (41 let)
trenér mužů A, juniorů a prezident klubu, trenérská licence  C

Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Dlouhá léta hrál za Štíry, vyzkoušel si i první ligu, ale poté s aktivní hráčskou kariérou skončil a rozhodl se pouze trénovat muže. Pak si dal od trénování několik let pauzu. V létě 2019 se ke koučování vrátil a nyní vede juniory a muže A.


 

Mgr. Lukáš Malý (33 let)
šéftrenér klubu, trenér mužů A a trenér starších žáků A, trenérská licence B

Pochází ze Dvora Králové nad Labem, kde s florbalem začínal. Během kariéry hrál postupně i za FBŠ Bohemians Praha a FbK Mladou Boleslav až zakotvil ve Štírech, kde nastupoval 10 let za A-tým, než před sezonou ukončil kariéru, a kam zamířil z důvodu studií na Pedagogické fakultě Jihočeské univerzity. V klubu má jako šéftrenér především na starosti práci s trenéry a výchovu hráčů mládežnických kategorií. Na FTVS UK vystudoval trenérskou licenci B. Lukáš působí v klubu jako trenér již devátým rokem (a sedmým jako šéftrenér). Za tu dobu trénoval snad všechny kategorie. Jako trenér se rovněž objevuje na klubových soustředěních či prestižních turnajích jako je Prague games či Gothia cup ve Švédsku. Dlouhodobě také působí na lavičce reprezentačních výběrů Jihočeského kraje nejrůznějších kategorií. V historickém bodování A-týmu mužů mu patří druhá příčka, když ve 255 zápasech nasbíral 533 bodů (348+ 185). Ve volném čase se věnuje dalším sportům a nezávislému cestování do odlehlých koutů Evropy i světa.
tel. 774 544 769


Ondřej Havelka (37 let)
trenér mužů A, trenérská licence C 


Marek Kouba (49 let)
trenér juniorů A 

 



Lukáš Březina (46 let)
trenér juniorů, trenérská licence C

Pracuje v Armádě České republiky jako pyrotechnik jednotky EOD v Bechyni. S florbalem začal v roce 1999 v FBC Dukla Rangers Bechyně, kde hrál až do roku 2003, kdy z důvodu transformace klub ukončil svoji činnost. Zpět k florbalu se dostal se začátkem trénování syna v FBC Ševětín, kde začal v roce 2011 působit jako trenér a stále trénuje děti všech věkových skupin. U Štírů začal s trénováním mladších žáků v sezoně 2017/2018, nyní trénuje druhou sezonu kategorii starších žáků. Jako relaxaci má společné rodinné aktivity (cyklistiku, turistiku, běh … a florbal, do kterého jsou vtaženi všichni, manželka Romana trénuje štírské dívky, děti Dominik a Lenka hrají).
tel. 606 239 858

 

Mgr. Jiří Čížek (59 let)
trenér dorostenců B a juniorů B, trenérská licence C

Vystudoval Pedagogickou fakultu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích (obor Fyzika – Základy techniky). Nyní pracuje jako technik IT JE Temelín. Dříve hrál závodně volejbal a házenou. K trénování florbalu se dostal v roce 2008, kdy oba jeho synové začali hrát florbal za Štíry a nově vzniklý tým dorostenců potřeboval trenéra. Ve volném čase se rád věnuje lyžování, cyklistice a kanoistice.
tel. 724 049 356

 


Pavel Kouba (49 let)
trenér dorostenců A, trenérská licence D

Vystudoval střední průmyslovou školu stavební  a nyní pracuje jako projektant pozemních staveb. V minulosti se věnoval sportům jako atletika, futsal a lední hokej. K trénování jej přivedli synové , kteří za Štíry několik let hrají.  Trénoval kategorii elévů, mladších žáků a nyní je jako trenér u starších žáků. Ve volném čase se věnuje lyžování , rybaření a dřevořezbě.


Martin Vašíček (43 let)
trenér dorostenců A, trenérská licence C 

Pracuje ve firmě AUTOPROFI jako vedoucí prodeje nových vozů Mitsubishi. První kontakt s florbalem měl v Českém Krumlově zhruba v roce 1998 – 1999. Jako aktivní sportovec se pohyboval 20 let v hokejbale. V současnosti je stále aktivním fotbalistou a velkou vášní jsou kuželky. K trénování se dostal přes syna, který hraje samozřejmě za Štíry a během tréninků byl osloven Danem Placerem, zda bych si nechtěl vyzkoušet trenérské řemeslo. Od roku 2017 je aktivním trenérem, nejprve v kategorii elévů a v současnosti u starších žáků. 
tel. 776 642 243


Josef Švéda (48 let)
trenér dorostenců A, trenérská licence D

Pracuje v Nemocniční lékárně Č. Budějovice, a.s. jako klinický farmaceut. Sport ho baví od malička, hrál aktivně fotbal. K florbalu ho přivedl jeho syn Šimon jako hráč elévů. Trenérské činnosti se začal věnovat v sezóně 2018/2019, kdy ho atmosféra okolo florbalu a Štírů vtáhla a začal se podílet na trénování elévů. Ve volném čase se věnuje rodině, která čítá další 2 syny, sportování (tenis, florbal, lyžování, jízda na kole) a různým činnostem okolo domu.


Pavel Capl (19 let)
trenér starších žáku A, trenérská licence D

Momentálně studuje první ročník přírodovědecké fakulty jihočeské univerzity obor učitel biologie a zeměpis.
K florbalu se dostal přibližně ve druhé třídě ZŠ. V průběhu své krátké kariéry byl i brankářem, ale kolena mu už neumožňují být aktivním hráčem. Přibližně v dorosteneckém věku odešel do klubu FA CB, kde získal i první základní trenérské zkušenosti. Na konci loňské sezony se vrátil tam, odkud vzešel a svého rozhodnutí nelituje ani jediný moment.


Ondřej Hájek (19 let)
trenér starších žáků B, trenérská licence D

Studuje momentálně Vysokou školu technickou a ekonomickou v Českých Budějovicích. Na VŠTE je členem florbalového týmu VŠTE Ducks, za který pravidelně nastupuje v celostátní univerzitní lize a poháru univerzit. K florbalu se dostal na základní škole ve třetí třídě během náboru našeho klubu, kde nyní hraje aktivně za Muže B. Před florbalem se věnoval fotbalu a v krátké pauze také karate. Ve volném čase rád běhá, jezdí na kole a udržujete se ve formě. 


 

Martin Mrzena (39 let)
trenér mladších žáků, trenérská licence D

Pracuje ve firmě Robert Bosch v Českých Budějovicích. Ke sportu vede obě děti ( 15 let hrál závodně fotbal ). Dcera Natálie hraje závodně volejbal a syn Matyáš začal v mini přípravce Štírů a v tuto chvíli hraje za mladší žáky. Ve volném čase se Martin věnuje rodině,  hraje podnikovou ligu fotbalu a přijme pozvání na jakýkoliv druh sportu. Rád s celou rodinou podniká výlety a jezdí na kole. Ve Štírech je na 100% spokojený a určitě by neměnil. Rád by trénoval ještě dlouhou řadu let..



Radomil Metelka (42 let)
trenér mladších žáků, trenérská licence D

Vystudoval Pedagogiku volného času na Teologické fakultě Jihočeské univerzity. Pracuje jako policista zde v Českých Budějovicích. K florbalu ho přivedli synové Lukáš a Tomáš, kteří aktivně za Štíry hrají. On sám hrál aktivně házenou a nyní rekreačně basketbal a hodně rekreačně florbal s ostatními rodiči. Dále rád jezdí na kole, poslouchá rockovou/metalovou hudbu a rád čte. Jak sám říká „Práce s malými dětmi mě neskonale naplňuje a nabíjí do mé práce.“

 


 

Vojtěch Fišer (17 let) 
trenér mladších žáků, trenérská licence C

Studuji osmileté gymnázium Česká v Českých Budějovicích. Florbalu se věnuji od svých 6-ti let a začínal jsem s ním tady ve Štírech. Letos nastupuji za juniory. Mezi moje další záliby patří například cyklistika, turistika, lyžování, sledování fotbalu a trávení času s kamarády.


Jan Blažek (45 let) 
trenér mladších žáků a elévů 

Martin Vašíček (16 let) 
trenér mladších žáků a elévů 

Tento rok začne studovat na Střední a průmyslové škole automobilní a technické. Florbal ve Štírech hraje už 10 let a jako trenér působí od minulé sezóny.Mezi jeho další aktivity mimo florbal patří: fotbal, hokej, jízda na kole, hraní PC her s přáteli

 


Daniel Placer (48 let)
trenér elévů, trenérská licence C

Vystudoval SPŠ elektrotechnickou v Písku a v současné době pracuje ve firmě Čečetka-Interiér s.r.o. Kvůli synovi, který dal přednost florbalu před fotbalem, se dostal k týmu Štírů a začal pomáhat s trénováním elévů. Od sezony 2014/2015 se stal hlavním trenérem elévů a je jím bez přerušení do dnešní doby. Aktivně se podílí i na pořádání letních soustředění. Ve volném čase se věnuje své rodině a to manželce Romaně a dvěma synům Sebastianovi a Mathiasovi, kteří oba hrají v našem klubu. Rád se svými syny navštěvuje zápasy Štírů, kde se aktivně podílí na povzbuzování A-týmu společně s našimi malými svěřenci.
tel. 603 313 917


Martin Plucha (41 let)
trenér elévů, trenérská licence C
 
Vystudoval Pedagogickou fakultu Jihočeské univerzity (obor Matematika – Zeměpis). Pracuje na Krajském úřadě Jihočeského kraje v Českých Budějovicích, kde vede oddělení realizace systémových projektů. K florbalu ho přivedli jeho synové Martin a Petr, kteří za Štíry hrají. Ve volném čase kromě hraní florbalu rád cestuje, lyžuje a jezdí na kole. 

 


 
Petr Zub (46 let)
trenér elévů, trenérská licence D 

Pocházím z Vimperka, kde jsem se vyučil instalatérem. Do Českých Budějovic jsem šel za prací. Založil jsem zde rodinu , dcera Štěpánka a  syn David. Právě on mě přivedl v 1. třídě v roce 2012 k florbalu. A od té doby se pohybuji v klubu FBC Štíři. Ve Vimperku jsem hrával závodně fotbal. Když jsem odešel do Českých Budějovic, tak jsem tady hrál závodně hokejbal a podnikový fotbal. Nyní už jen trénuji. Záliba rodina, rybařina, pes jménem Bárt a hlavně Štíři. 


Mgr. Barbora Čížková (36 let)
trenérka elévů, přípravky a elévek, trenérská licence C

Vystudovala Jihočeskou univerzitu v ČB obor učitelství pro základní školy se zaměřením na tělesnou výchovu a zeměpis. Studium jí umožnilo získat široké spektrum odborností a licencí v různých sportovních odvětví. K florbalu našla cestu prostřednictvím klubu Českobudějovičtí lvi, později FBC UNITED. Zde se stala předsedkyní a pod jejím vedením došlo v roce 2015 ke spojení FBC UNITED a FBC Štíři. Od té doby působí jako člen výkonného výboru. V letech 2016 až 2019 působila jako hejtmanka Jihočeského kraje ČF.  V letech 2020-2021 byla vedoucí družstva u ženské florbalové reprezentace, od června 2023 je vedoucí družstva u mužské florbalové reprezentace U23.


Vendula Podzimková (23 let)
trenérka elévů a přípravky, trenérská licence C 

Pochází ze Želče u Tábora. Vystudovala Střední školu Polytechnickou obor Požární ochrana a nyní studuje na Jihočeské univerzitě obor Nutriční terapie. Její mateřský klub je Florbal Soběslav, ale kvůli studiu přestoupila do Štírů, kde aktivně hraje již 4. rokem. S trénováním začala před čtyřmi roky a to u minipřípravky, u které je asistentka pořád, postupně se posunula ke starším žákyním. V letošním roce se opět vrátila k nejmenším nadějím. Ve volném čase ráda cestuje po světě s přítelem a věnuje se všem sportům, ať již zimním nebo letním.

 



Vít Strouhal (25 let)
trenér minipřípravky, přípravky, elévek a elévů trenérská licence C

Vystudoval Střední školu Polytechnickou-obor Požární ochrana. S florbalem začínal v Chyškách, poté začal aktivně hrát za Milevsko. Během studia střední školy přestoupil do Štírů, kde se postupně dostal i k trénování nejmenších nadějí, kterému naprosto propadl a stalo se nedílnou součástí jeho života. Pokud má nějaký volný čas rád s přítelkyní cestuje. 
Tel. 723 505 997


Romana Nováková (35 let)
trenérka přípravky, trenérská licence D

Vystudovala Střední školu průmyslovou v Pelhřimově. 10 let se věnovala sportovní gymnastice. K florbalu jí přivedl syn Dominik, který hraje za elévi. Ve volném čase se věnuje rodině a mezi její koníčky patří běhání, lyžování, tancování a četba.
Tel. 723 129 133


Lucie Bicková (19 let)
trenérka přípravky a minipřípravky, trenérská licence D

Studuje závěrečný ročník Biskupského gymnázia v Českých Budějovicích. Florbalu se věnuje již 8 let. Ve Štírech odehrála několik sezón a nyní je jejím působištěm pražský Tatran Střešovice. Mimo florbal má ráda jakýkoliv sport, deskové hry a výlety s kamarády.


Václav Strouhal (21 let) 
trenér minipřípravky a přípravky

Vystudoval Gymnázium Milevsko a teď studuje na Jihočeské univerzitě v ČB – Pedagogická fakulta, obor tělocvik – angličtina. Má rád sporty všeho druhu, poznávání všeho nového a společnost fajn lidí.


Dominika Brčáková (22 let)
trenérka přípravky a minipřípravky 

Vystudovala obor Pediatrické ošetřovatelství na Jihočeské univerzitě. Nyní pracuje v českobudějovické nemocnici a zároveň studuje pedagogiku volného času. Všestranné gymnastice se věnovala 13 let, nyní ji ve svém volnu trénuji v Milevsku. Ke florbalu ji přivedl přítel Váša. Volný čas ráda tráví s přáteli.


 
Natálie Krátká (16 let)
trenérka přípravky a elévů

Studuje střední zdravotnickou školu – obor masér sportovní a rekondiční. Již v útlém dětství si její srdce získal fotbal a florbal, který začala hrát v Malontech. Dále její cesta vedla přes Štíty do Kaplice a poté se do Štítů vrátila jako trenérka. Ve volném čase hraje fotbal za FC Spartak Kaplice Ženy, také se ráda věnuje malým dětem a proto je ráda že je může trénovat.

 


Gabriela Drobišová (45 let) 
trenérka elévů a přípravky

 


Petra Zacharová (38 let) 
trenérka přípravky a minipřípravky 


Adéla Svobodová (15 let) 
trenérka přípravky a minipřípravky 


Natálie Štroblová (15 let) 
trenérka přípravky a minipřípravky 


Tereza Maršíková  (16 let) 
trenérka přípravky a minipřípravky 


David Tejko (16 let) 
trenér přípravky a minipřípravky 

 


Matyáš Cuřín (16 let) 
trenér starších žáků trenérská licence D 

Chodí na víceleté gymnázium Jana Valeriána Jirsíka, kde studuje šestým rokem. Florbal hraje za Štíry od 5-ti let. Nyní je v kategorii juniorů. S trénováním začal pomáhat předminulou sezónu u nejmladších kategorií a snaží se jim předat své zkušenosti od svých trenérů ve Štírech. Mezi jeho další zájmy patří hokej, fotbal, cyklistika, inline bruslení, a poslech hudby.

 

Petra Cuřínová (53 let)
trenérka mladších žákyň a elévek, trenérská licence D 

Pracuje ve společnosti Robert Bosch v Českých Budějovicích. K trénování se dostala přes syna Matyáše, který hraje za Štíry od přípravky. Nejprve pomáhala s trénováním nejmenších a v současné době je hlavní trenérkou elévek a mladších žákyň. Práci s dětmi se věnovala od střední školy jako vedoucí na letních táborech a různých sportovních a zájmových kroužcích. Mezi její záliby patří cyklistika, turistika, inline bruslení, pečení, šití, navštěvování hokejových a florbalových zápasů.


Jana Trnková (37 let)
trenérka elévek, trenérská licence C

Po studiu na Pedagogické fakultě vyučuje tělocvik a přírodopis na ZŠ Nerudova. Sport jí provází celý život. Vyzkoušela basketbal, volejbal, aerobik, tancování, až se v roce 2005 dostala florbalu v klubu SK Českobudějovičtí Lvi. Jako hráčka SK Českobudějovičtí Lvi, FBC United a FBC Štíři zažila několik turnajů Czech Open, hrála v 1. lize a nakoukla do extraligy žen. Od samého začátku se podílela i na trénování nejmenších nadějí, týmu elévů. Postupem rozvoje florbalu došlo k rozdělení kategorie elévů na dívčí a klučičí složku, proto se ve Štírech věnuje děvčatům. Trénovala dorostenky, juniorky a v současné době se vrátila k elévkám.

 

Bc. Jaroslav Hejlek (24 let)
trenér brankářů, trenérská licence D 

Pochází od Znojma, do Českých Budějovic se dostal skrz studium na vysoké škole zdravotně sociální fakulty, oboru Rehabilitační – psychosociální péče o postižené děti, dospělé a seniory. Florbalu se aktivně věnoval od 6. třídy, kde ho to táhlo vždy do branky, takže se stal brankářem. Od mala obdivuje všechny brankáře, volba tak byla jasná. Kvůli zdravotním problémům s florbalem skončil a dal si od něj pauzu, od sezóny 2021/2022 se k florbalu vrátil jako trenér brankářů a věnuje se brankářům od elévů až po mužský „A“ tým. Kromě florbalu rád sleduje různé sporty, nejvíce hokej, fotbal a MMA. Trénování brankářů a vzdělávání v této oblasti je pro něj velkým koníčkem, které mu zabere značnou část volného času.
Tel.: 605 325 881 


 

 

Trenéři vozíčkářů

  • Tomáš David – hlavní trenér
  • Michaela Sýkorová – kondiční trenér

tel. 775 396 996

bahçeşehir evden eve nakliyat

başiktaş evden eve nakliyat

bağcılar evden eve nakliyat

beylikdüzü evden eve nakliyat

bakırköy evden eve nakliyat

başakşehir evden eve nakliyat

bahçelievler evden eve nakliyat

ıspartakule evden eve nakliyat

uluslararası nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası nakliyat uluslararası evden eve nakliyat ev depolama ev eşyası depolama istanbul eşya depolama yurtdışı kargo uluslararası kargo firmaları uluslararası kargo taşımacılığı uluslararası ev taşıma uluslararası eşya taşımacılığı uluslararası ev taşıma uluslararası nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
escort bursa escort gorukle
ankara escort
İngilizce Türkçe çeviri siteleri kullanıcıların metinleri veya belgeleri yükleyerek anında tercüme yapmalarını sağlayan platformlardır Genellikle temel çeviri ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılır ve geniş bir kullanıcı kitlesine hizmet verir. Ancak, tam anlamıyla doğru ve dilbilgisine uygun çeviriler için profesyonel çeviri hizmetlerine başvurmak daha güvenilir olabilir. Bu siteler, hızlı ve pratik bir çözüm sunarken, özellikle hassas veya teknik metinlerin çevirisinde profesyonel bir çevirmenin becerileri ve deneyimi gerekebilir.ingilizceturkce.gen.tr
Spanish to English translation involves accurately conveying not only the words but also the meaning, tone, and cultural nuances of the original text. Skilled translators proficient in both Spanish and English are essential to ensure accurate and effective translations. They must have a deep understanding of both languages' grammar, vocabulary, and idiomatic expressions to deliver high-quality translations. Spanish to English translation is widely used in various fields, including business, literature, media, and international communication. It plays a vital role in enabling cross-cultural understanding and facilitating global interactions.spanishenglish.net