Áčko v Chomutově těsně padlo

Vstup do utkání Štírům nevyšel. Hned v první minutě nezvládli standartní situaci a inkasovali. Jihočeši se pomalu probírali a v 8. minutě dostali další gól. Nepovedenou první třetinu podtrhly dva góly v závěru.
Druhou periodu začali Štíři o poznání lépe. Ve 24. minutě se trefil Drobiš. Štíři i nadále hráli aktivně a byli lepším týmem, bohužel nezvládli dva brejky a domácí odskočili na 6:1. V 35. minutě se dvakrát prosadili Štíři. Nejdříve Hanák, poté Froněk. Po dvou minutách dali domácí na 7:3. Ve 39. snížil Sirotek, jenže z následného buly se radovali i domácí.
Ve třetí třetině nahradil v brankovišti Macka Ernst. Štíři dostali nový impuls a hnali se za obrat. Během tří střídaní vstřelili Štíři tři góly. Brožek, Slepička, kterému krásně asistoval Ernst a na rozdíl jediné branky snížil Králík. Štíři i nadále mačkali soupeře. V 53. minutě dostali Štíři početní výhodu, kterou absolutně nezvládli. Štírský tlak se stupňoval, bohužel tři minuty před koncem po zmatku v útočném brankovišti putoval na trestnou Hanák a bylo po nadějích.

V dalším zápase přivítají Štíři 14.11. na domácí palubovce Jaroměř.

Ohlasy po utkání: ZDE