Vedení klubu

Ing. Jiří Kratochvíl (40 let)
prezident klubu, trenér juniorů A

Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Dlouhá léta hrál za Štíry, vyzkoušel si i první ligu, ale poté s aktivní hráčskou kariérou skončil a rozhodl se pouze trénovat muže. Pak si dal od trénování několik let pauzu. V létě 2019 se ke koučování vrátil a v nové sezoně povede juniory.


Mgr. Lukáš Malý (32 let)
sportovní ředitel, trenér mládeže

Pochází ze Dvora Králové nad Labem, kde s florbalem začínal. Během kariéry hrál postupně i za FBŠ Bohemians Praha a FbK Mladou Boleslav až zakotvil ve Štírech, kde nastupuje za A-tým a kam zamířil z důvodu studií na Pedagogické fakultě Jihočeské univerzity. V klubu má jako šéftrenér především na starosti práci s trenéry a výchovu hráčů mládežnických kategorií. Na FTVS UK vystudoval trenérskou licenci B. Ve volném čase se věnuje dalším sportům a nezávislému cestování do odlehlých koutů Evropy i světa.


Vít Strouhal (26 let)
manažer, sekretář, trenér mládeže

Vystudoval Střední školu Polytechnickou-obor Požární ochrana. S florbalem začínal v Chyškách, poté začal aktivně hrát za Milevsko. Během studia střední školy přestoupil do Štírů, kde se postupně dostal i k trénování nejmenších nadějí, kterému naprosto propadl a stalo se nedílnou součástí jeho života. Pokud má nějaký volný čas rád s přítelkyní cestuje.