Dorostu A se na domácí půdě dařilo

V posledním turnaji si náš tým vybojoval první výkonnostní koš, ale nakonec zřejmě z důvodu pořádání jsme nepostoupili, a tak jsme zůstali ve druhém výkonnostním koši. 

Na domácí půdě jsme tak přivítali Strakonice a Draky Říčany. První zápas byl vyrovnaný, i když většinu zápasu náš tým hrál do plné obrany a hosté spoléhali jen na brejky. Když už jsme šli do vedení, zasáhl do zápasu úplně nepochopitelně rozhodčí, který nejprve branku uznal a po stížnostech trenéra Strakonic ji najednou nepochopitelně odvolal. Na dotaz proč tak učinil, odpověděl: „Je to moje rozhodnutí” a odešel… Naštěstí se náš tým nenechal rozhodit a i tak se nám povedlo vstřelit vedoucí branku na 4:3. Bohužel pak přišla hrubá chyba a hosté vyrovnali. Šlo se do nájezdů. Z týmu byla cítit síla i v této disciplíně a dobře to dopadlo. Jonáš Bican zavřel svojí klec na sedm západů a vyhráváme 5:4.

V dalším zápase se utkáme s FBC Draci Říčany. Tým vůbec neznáme, loni v naší skupině nefiguroval a tak jsme je bedlivě sledovali v prvním zápase proti Znojmu.  Od první minuty se hrál hodně fyzicky náročný florbal. Skóre se neustále přelévalo z jedné strany na druhou a bylo vidět i hodně osobních soubojů. Ve třetí třetině náš tým přebral iniciativu a dovedl zápas do vítězného konce v konečném poměru 7:4. 

Všem klukům chceme poděkovat za předvedenou hru a opět se těšíme ve SH Č. Budějovice dne 14.10. kdy se utkáme s Jihlavou a Znojmem.