Elévové odehráli turnaj v Písku

Písecký florbalový klub uspořádal pro kategorii elévů v neděli 8. 5. 2016 turnaj, kde se sešli zástupci tří oddílů a to tři družstva domácích, dvě družstva Štírů a jedno družstvo z Milevska.

Celkem šest týmů bojovalo na dvou hřištích systémem každý s každým, a na vítěze čekala sada medailí. Náš klub nasadil do boje dva týmy, složené výhradně z hráčů ročníku 2006, doplněné dvěma hráči ročníku 2007, neboť zkušení elévové ročníku 2005 odehráli pár dní předtím první ročník turnaje TOP4. Naše mladé naděje se soupeřů nezalekly a i když z toho nakonec bylo umístění těsně pod stupni vítězů, mohli naši hráči odjíždět z turnaje se vztyčenými hlavami, neboť v každém utkání makali a bojovali na maximum a odměnou jim byla pochvala od trenérů a i potlesk a povzbuzování od přítomných diváků.

Pořadatelům patří dík za hladký průběh turnaje a za odměny pro každého zúčastněného hráče.

Komentář trenéra Dana Placera: „Kluci si opravdu vydatně zahráli, pro některé to byl křest ohněm, ale všichni hráči zaslouží ode mne a kolegy Honzy Novotného pochvalu za přístup a bojovnost. Zároveň nám turnaj ukázal i slabiny, na kterých je potřeba ještě zapracovat.“

Sestavy týmů:

Tým A (zelení): Čermák, Trávníček, Pečený, Klimeš, Pávek, Zítko, Bjaček

Tým B (modří): Cuřín, Hajný, Bartuška D., Dudáček, Paderta, Tejko, Oulehla

Napsat komentář