Elévské týmy v Písku

V sobotu 25.11.2023 se odehrálo třetí ligové kolo kategorie elévů. Oba naše týmy v soutěži se potkaly v prvním koši a  turnaj pořádal písecký oddíl. Turnaj se trochu netradičně odehrával v odpoledních hodinách a po dlouhé době se na turnaj jelo „bobíkem“. Cesta proběhla bez problémů a nic nebránilo předvést píseckému publiku a našim věrným fanouškům něco z florbalového umu.

Tým zelených pod vedením trenérského dua Placer-Plucha statečně vzdoroval po celý turnaj kvalitním soupeřům z Písku a Milevska a zaznamenal jednu výhru nad Pískem a trenéry potěšil svou bojovností a nasazením. Došlo i na derby modrých a zelených, kde si hráči sami určili lajny a zároveň odehráli zápas bez zásahu trenérů. 

Modrý tým pod taktovkou trenérského dua Podzimková-Stehlík smolně prohrál úvodní zápas s Milevskem a pak už prošel turnajem bez ztráty kytičky a ukázal oprávněnost působení v prvním koši. 

Závěrem je třeba poděkovat organizátorům turnaje a našim fanouškům za podporu.

Komentář trenéra Dana Placera: „Viděl jsem v akci naše oba týmy a určitě se hráčům nedá upřít snaha. Trochu nás trápila lepší rozehrávka a musíme v tréninkovém procesu zapracovat na lepším zpracování míčku. Někteří hráči musí zlepšit hru dozadu a mít rychlejší start na míček. Přesto výkon nebyl špatný a je třeba vyzdvihnout i dobrou práci gólmanů. Děkuji za podporu rodičům a všem našim fanouškům.”

Sestavy týmů: 

Zelený tým: Nagy, Trnka, Wagner, Hadrava, Placer, Stehlík, Štrobl, Plucha, M.David, Beránek

Modrý tým: Maršík, Čaloun, Míchal, Hrnčíř, Tůma, Panicucci, Sejk, M.David (Davído), Kouba, Kozák