Florbal pro holky. Štíři organizují nábor dívek

Florbalový oddíl Štírů z Českých Budějovic prožil další úspěšnou sezonu. Mužský A-tým se probojoval do semifinále Národní ligy, ženy zažily povedenou premiérovou sezonu v první lize, junioři dlouho usilovali o postup do extraligy a juniorkám jen těsně uniklo celorepublikové play-off. Nyní se Štíři zaměřují na nábor mladých dívek. Florbal se totiž stává čím dál více populární právě i mezi dívkami. Proto si každá dívka může přijít vyzkoušet florbal do našeho oddílu.

V současné době v klubu působí týmy všech věkových kategorií od nejmenších holčiček ve věku první třídy až po prvoligové ženy. Úspěchy sklízí i štírská mládež. Tým juniorek bojoval až do posledního zápasu o postup do celorepublikového play-off. Zároveň bývalá hráčka Štírů Lenka Faltusová patřila do širšího kádru juniorské reprezentace a hned při své premiéře zaznamenala svou první reprezentační trefu na letošním Polish cupu v Rakoniewicích a Zbyszyňi. Hráčky mládežnických kategoriích se pravidelně prosazují v reprezentačních výběrech Jihočeského kraje.
Ženy hrají úspěšně první ligu. Mohli jste je letos vidět v naší sportovní hale, kdy nejhezčí utkání bylo v play off s Plzní, které ukázalo spousty pěkných gólů a navrch přidalo nervy drásající nájezdovou loterii.

Nábory do všech věkových kategorií probíhají na ZŠ v Bezdrevské ulici – sídliště Vltava. Vchod do tělocvičny je přes koridor od beacharény – za jídelnou školy.
A to v pondělí a úterý od 16:00 do 17:00 hodin.

S sebou postačí věci do tělocvičny (obuv, sportovní úbor). Florbalku a dobrou náladu rádi zajistíme.

Trenér: Mgr. Lukáš Malý –  Tel: 774 544 769 – pondělí
Jan Novotný – Tel: 602 307 394 – úterý

Napsat komentář