IV. soustředění – den čtvrtý

Dnes jsme se probudily do dne s blankytným nebem, což bylo pro nás naprosto nezbytné. Jako první nás čekala rozcvička s Nikčou Malátovou a poté následovala vydatná snídaně v podobě chleba s máslem a marmeládou, potřebným pro maximální výkon.

Dopoledne čekala mladší složku týmu fyzická příprava venku a hlazení místních koťat, starší šly do haly trénovat schopnosti na hokejce. K svačince jsme dostaly jogurt a rohlík. Poté se obě skupiny sloučily a v hale se dohrála druhá polovina florbalového turnaje, který začal v úterý. V souboji o třetí místo se utkaly týmy Candáti a Smaženky, který skončil vítězně pro Candáty. O první příčku se porvali Baklažáni a Kraši. Z těsného vítězství se nakonec radovali Kraši, tým složený z našich trenérů.

K obědu nám kuchaři přichystali „chutnou“ sekanou, jež většina týmu nejedla a radši si přidala kmínovou polévku. Potom byl polední klid. Pro starší z nás prodloužený o půl hodiny, abychom se připravily na odpoledne v hale pod dozorem Ludvíčka a Nikolky. Odpoledne jsme se učily florbalovou abecedu a debatovaly s vzácnou návštěvou Barčou Čížkovou o našem klubu a florbale obecně. Mladší z nás se vypravily na stropnické koupaliště, kde se koupaly a chytaly bronz, v doprovodu Vendulky a Vítečka.

Potom rovnou následovala večeře, knedlíky se zelím a uzeným masem, padly i rekordy jako sedm snězených knedlíků. S plnými břichy se pak starší holky vypravily na koupaliště, kde většina trénovala skoky do vody nebo plážový volejbal, Adélka Klementová všechny vyprankovala a házela nás do vody i v oblečení. Mladší byly na hřišti a hrály různé hry.

Po  návratu na ubytovnu jsme se byly umýt, daly si druhou večeři a pak jsme šly psát tenhle článek, dobrou.

TNT