Muže i ženy čeká turnaj v Jindřichově Hradci

Od pátku 29. do neděle 31. července bude v Jindřichově Hradci probíhat nejlepší letní florbalový turnaj dospělých v jižních Čechách South Bohemia cup 2016. Tradičně se ho zúčastní mužský A-tým Štírů a premiérově také ženy.

Muži nastoupí k prvnímu utkání skupiny C v pátek od 9:45 proti jednomu z největších favoritů turnaje, prvoligové České Lípě, kterou ale dokázali Štíři v loňském roce ve čtvrtfinále vyřadit. Na další duel si budou muset hráči počkat až do 19:45, kdy se střetnou s divizní Chrudimí. Na závěr skupiny nastoupí v sobotu od 8:00 proti Soběslavi. V případě vítězství ve skupině postoupí Štíři rovnou do nedělního čtvrtfinále, v opačném je bude čekat ještě osmifinálový duel v sobotu.

Ženy se při své první účasti na turnaji střetnou v pátek od 15:00 v regionálním derby s Táborem. Štírky mají na rozdíl od mužů skupiny jen tříčlenné. V druhém pátečním duelu vyzvou od 19:15 Spartak Přerov. V sobotu pak budou na programu čtvrtfinálové duely a turnaj vyvrcholí nedělními zápasy o medaile.

Rozhovor o turnaji s prezidentem Štírů a trenérem mužského áčka Jiřím Kratochvílem si můžete přečíst na webu turnaje: http://sbcjh.cz/ptame-se-ucastniku-4-fbc-stiri-ceske-budejovice/

Napsat komentář