Prezident klubu na soustředění mládeže

Druhý den soustředění mladších žáků v Horní Stropnici odstartoval budíček v 8 hodin, po kterém následovala snídaně a ranní hygiena. První část dopoledního programu strávili Štíři na hřišti hraním vybíjené, běháním či fotbalovými penaltami. Následně se vydali do haly, kde trénovali hru jeden na jednoho, přihrávky v pohybu i vzduchem a hru.

Po obědě, ke kterému se podávalo kuře s bramborami, vyrazili hráči na místní koupaliště, kde strávili polední klid i první část odpoledního programu. Na koupališti se hrál fotbal, přehazovaná, běhaly se závody v koordinačním žebříku do kopce a samozřejmě se plavalo a koupalo. Právě v této části dne se dorazil za mladými štírskými nadějemi podívat prezident klubu a trenér mužského A-týmu Jiří Kratochvíl, kterého mladí Štíři v bazénu málem utopili. Poté Kratochvíl sledoval i počínání hráčů v hale při tréninku florbalu.

Večerní programu strávili hráči důkladným protažením, brankáři zase teoretickou přípravou. Následně všichni vyrazili ven, aby sbírali body do etapové soutěže za vítězství ve fotbalovém zápase. Poté následovala již druhá večeře, hygiena a večerka.

Napsat komentář