Přípravka vyrazila do Strakonic

K dalšímu turnaji Jihočeské ligy vyrazily nejmenší naděje do Strakonic, kde se hrály dva turnaje.

Zkušenější Zelení pod vedením Vendy Podzimkové dlouho trápila koncovka. V prvním zápase proti Liškám z Písku síťku Štíři nerozvlnili. Ve druhém, proti píseckým Mravencům skórovali pouze jednou a oba uvodní zápasy prohráli. Trenérka utřela kluům pár slziček a šlo se do dalšího zápasu. Štíři konečně dávali góly a domácí Strakonice přetlačili. V posledním zápase proti FA hráli kluci dobře, ale opět zafungovalo jednoduché pravidlo- nedáš góla nevyhraješ.

Modří pod taktovkou Víti Strouhala naopak střelecky řádili. V prvním zápase vstřelili Bobrům tři góly, Žralokům sedm, Strakonicím dokonce osm. V těchto zápasech navíc nedostali ani gól a turnaj si po zásluze užívali. Na začátku posledního zápasu proti FA museli Štíři poprvé lovit míček i s vlastní branky. Naštěstí si z toho kluci nic nedělali a utkání otočili.

Komentář trenéra Víti Strouhala: „Oproti minulému turnaji, kdy jsme dávali dost gólu se Zelení borci hodně trápili a zejména první dva zápasy byly asi nejhorší v této sezóně. Alespoň víme, že musíme na tréninku makat ještě víc :). Naopak bych chtěl pochválit Modré, kteří hráli krásné zápasy a po zásluze nám tam padlo skoro všechno. Děkuji rodičům za podporu a organizátorům za výborné turnaje. “