Starší žákyně se představily před domácím publikem

V neděli se uskutečnil první turnaj letošní sezóny Ligy starších žákyň v Hrdějovicích.
Před prvním zápasem se holky pečlivě rozběhaly, rozchytaly brankářku a po silném pokřiku nastoupily do zápasu. Prvním soupeřem jim byly holky z Florbal Banes Soběslav. Hráčky nastoupily do zápasu velmi aktivně a už od prvních minut ohrožovaly soupeřovu branku. Šance lítaly na obou stranách, ale štěstí se usmálo na nás a dostaly jsme se do zaslouženého vedení. V dalších dvou třetinách padly ještě tři góly do soupeřovy branky. Z konečného výsledku se holky opravdu radovaly. Vstoupily do sezóny vítězně 4:0 a připsaly si první body do tabulky!

Po delší pauze na nás čekalo Budějovické derby proti SK Meťák. Bohužel výsledek neodpovídá síle vynaložené do zápasu. I přes vysokou prohru 1:15 musím zápas hodnotit kladně, protože se hráčky snažily do zápasu vložit prvky, které se učí na tréninku.

Komentář trenérky Venduly Podzimkové: „Děkuji holkám za skvěle odbojovaný turnaj. Výhra nás těší, ale z prohry si vezmeme mnohem víc věcí, které se musíme doučit a posunout se dál. Zmínit musím i mladší žákyně, které skvěle zapadly mezi ostatní herně i kolektivně. “