Štíři na celorepublikovém setkání oddílů

Barbora Čížková a Lukáš Malý se tento týden zúčastnili dvoudenního celorepublikového setkání klubů, které v rámci Komplexního programu rozvoje oddílů organizuje Český florbal. Celkem 94 klubů si vyměňovalo zkušenosti a informace v oblastech sportovního úseku, personálního zabezpečení, řízení a rozvoje.

Barbora Čížková, jejíž oblastí je organizační složka, i Lukáš Malý za sportovní složku absolvovali řadu debat u kulatého stolu. Probíraná témata byla budování značky, plánování a strategie, řízení klubu, pořádání eventů, udržitelnost, mentální příprava U2 až U13, skills, hráč na vlastní pohon, trenéři ve škole a budoucnost ženského florbalu.

„V prezentacích a debatách pod vedením pestré škály lektorů a odborníků zazněla spousta zajímavých  informací. Některé se až příliš lišily od prostředí a zázemí našeho klubu a nyní si nedovedeme představit zavedení některých procesů a nastavení. Zároveň jsme odjížděli s řadou  možných změn a realizovatelných nápadů a budeme pracovat na postupném zavádění,“ hodnotí setkání oba účastníci a dodávají, že jedním z velkých přínosů je budování vztahů napříč florbalovým prostředím. 

*fotografie: Český florbal, všechny fotky ZDE