Štíři na Start nestačili

FBC Štíři ČB – FAT PIPE Start 98 Praha Kunratice 2:9 (0:2, 1:3, 1:4)

Od prvních minut zápasu potvrzoval pražský tým roli favorita dnešního zápasu. Na hřišti byli hráči Startu vždy krok před Jihočechy. Nebylo se tedy čemu divit, že hosté dvěma góly ovládli první třetinu 2:0.
Ihned v 5. minutě druhé periody přidávají hosté třetí gól. V polovině zápasu dostali Jihočeši výhodu jednoho muže v poli. Přesilovou hru využil Lukáš Malý a Štíři snížili na 1:3. Domácí měli několik dobrých šancí na vstřelení dalších branek. Bohužel pro fanoušky skórovali hosté. Po druhé třetině byl stav 1:5.
Od prvních minut poslední třetiny se Štíři hnali dopředu, vytvořili si několik dobrých příležitostí, ale žádná z nich si nenašla cestu mezi tři tyče. V 52. minutě domácí hráči riskují při hře bez brankáře, jenže trefují hráče před sebou a z protiútoku dostávají šestý gól.  Přesně pět minut před vykřesává naději David Štěpka, který snižuje na 2:6. Bohužel od této chvíle se radovali pouze hosté, kteří nakonec přidali ještě tři branky.

Komentář trenéra domácích Lukáše Malého: „Vracíme se do reality 1.ligy. Soupeř nás předčil úplně ve všem. My musíme začít pracovat úplně od začátku, abychom v dalších zápasech měli šanci na body.“

2018-10-21 FBC Štíři A /1LM 9K Start98