Vydařený přátelský turnaj v Ševětíně

V neděli 26.5.2019 nás přátelé ze Ševětína pozvali na velmi povedený turnaj kategorie elévů.

Šanci se ukázat dostali hráči zejména ze žluté a modré tréninkové skupiny, plus se zapojili i dva hráči přípravky. Celkem Štíry reprezentovaly tři týmy pod vedením Romči Novákové, Dana Placera a Radka Metelky. Dále se na palubovce ševětínské haly představil tým domácích borců a Soběslav.
Turnaj probíhal ve velmi přátelském duchu, všichni hráči se snažili předvést co nejlepší výkony.
První část turnaje se odehrála utkání stylem každý s každým a ve druhé části turnaje se týmy namíchaly tak, že dle vylosovaného barevného lístku se hráči a i trenéři namíchali do nových zajímavých týmů, kde hráči opět zakusili tuhé, ale férové souboje na palubovce.
Přítomní diváci se jistě dobře bavili a též přispěli k výborné atmosféře turnaje. Turnaj také svou přítomností podpořili dvě významné osobnosti, a to prezident klubu FBC Štíři pan Jiří Kratochvíl a starostka městyse Ševětína paní Romana Hajská, která na závěr turnaje všem hráčům předala velmi pěkné ceny. Zkrátka, bylo to velmi pěkné florbalové odpoledne a ti co dali florbalu přednost před MS v hokeji, určitě neprohloupili.

Komentář trenéra Dana Placera: „Turnaj se opravdu povedl, kluci, kteří dostali šanci si zahrát, se ukázali ve velmi dobré světle. Pro přípravkové hráče to byla velká škola a motivace do dalšího tréninkového procesu. Děkuji všem za velmi povedený turnaj, ve kterém nebylo ani tak důležité pořadí, jako to, že se hráči maximálně snažili a třeba i navázali nová přátelství.“