Zelení strži vstoupili do nové sezóny vítězně

V neděli odehráli Štíři v krumlovské sportovní hale úvodní turnaj. Po vítězstvích 7:2 nad 1. FbK Tábor a 14:2 nad FBC Rytíři Český Krumlov panovala spokojenost, jak hráčů, tak i trenérů.
V prvním utkání se kluci ještě trochu hledali, v druhém již naplno rozdávali radost přítomným fanouškům a rodičům. Celý tým starších žáků se přes léto prakticky obměnil. Výkony v úvodních dvou utkáních jsou ale slibným příslibem do dalších měsíců. Je třeba se neuspokojit a dál poctivě trénovat.

Komentář trenéra Jakuba Junga: “Kluci se v obou utkáních snažili hodně útočit a hrát s míčkem. I přes některé hluché pasáže musím kluky pochválit. Výborně zachytali také oba brankáři. Na turnaji bylo k vidění hodně pozitivního. Přesto to nejhezčí s předvedeným výkonem tak úplně nesouvisí. Chtěl bych vyzdvihnout Káju Uhlíře a Kubu Šustera (a pár dalších, kteří se poté přidali), kteří po ukončení turnaje sami a z vlastní iniciativy šli skládat mantinely a pomáhat domácím hráčům. Toto chování je v přímém souladu s Kodexem Štíra a kluci mi tím udělali obrovskou radost. Jen více takových gest.”

2018-09-23 FBC Štíři Starší žáci ZELENÍ /JLSŽ-A 1K ČK