Elévové opět na stupních vítězů

Po 8 hodině jsme se sešli na hale v Hrdějovicích. Standardně jsme postavili dva týmy, modrý a zelený. Soupiska se neobešla bez úprav a docela velké marodky. Za zelený tým nastoupili gólmani Maty Cuřín a Ondra Hajný, hráči: Zub, Cuřín, Kouba Jan, Kouba Jakub, Slepička, Hajný, Mešejda, Vašíček, Kubeš, Zítko. Za modrý tým gólman Čermák, hráči: Paderta, Schack, Nosek, Buzek, Bican, Bartuška, Dědič, Večerník, Pávek. Ovšem to nebyla celá štírská sestava. Do haly zavítal i zkušený florbalový matador a rodič v jedné Jirka Dědič. Po celou dobu turnaje objektivně hodnotil výkony obou našich mužstev a promlouval s hráči o jejich chybách a snažil se je s námi napravit. Touto cestou bychom mu s Danem chtěli poděkovat a rádi ho mezi sebou přivítáme i na dalších elévských turnajích, protože další trenérské postřehy se vždy hodí.

U obou našich týmu jsme měly jeden velký problém a to byla obrana. Tento problém nás provázel celým turnajem a obě mužstva se s ním těžko potýkala. Ovšem nic jsme nevzdávali a na obraně tvrdě dřeli. Nejtěžším naším soupeřem pro oba týmy byli písečtí Žraloci. V prvních dvou střetech nadělali v našich řadách a sítích pořádný průvan. Ovšem při odvetách se naše skóre vyrovnávala a oplatili jsme soupeři z Písku stejnou mincí. Konečné umístění mužstev po odehrání posledního zápasu bylo na 1. místě FBC Sokol Žraloci, 2. místo FBC Štíři zelení, 3. místo FBC Štíři modří a na 4. místě FBC Sokol Myšáci.

Po důkladném rozboru každého zápasu jsme vyvodily závěry, které se samozřejmě promítnou do našich tréninkových jednotek. Věřím, že nám to pomůže nejen v naší koncentraci, palubovce, ale i na dosažení našich cílů.