Áčko čeká náročný víkend

Kolotoč 1. ligy se točí rychle a Štíry čekají dva zápasy během prodlouženého víkendu. Zítra vyjedou na horkou půdu Karlových Varů a v neděli přivítají Znojmo.

V lázeňském městě nečeká naše borce nic lehkého. Domácí dlouhodobě patří ke špičce ligy. Svoje postavení potvrzují i v letošní sezóně. O body přišli pouze s Ústím a překvapivě s Letkou. S jednadvaceti body okupují třetí pozici v tabulce. Jihočeši se pokusí zlomit nepříznivou sérii, když z posledních pěti vzájemných zápasu získali pouhý jeden bod, při prohře v prodloužení v úvodu sezóny 2018/2019.

V neděli čeká Štíry další soupeř ze špičky. Znojmo aktuálně drží čtvrtou příčku. Nad znojemské síly byly týmy z Ústí, Varů a Chomutova.  Štíři a Znojmo v posledních dvou letech sehráli tři zápasy a hned ve dvou se překvapivě radovali Jihočeši. Přijďte Štíry dohnat k dalšímu překvapení! Utkání začíná v 17:30.

„Na zápasy se určitě těším. Doufám, že bude k vidění hezký florbal a spousta gólu. Do obou zápasu jdeme jako outsider, to však neznamená, že nemůžeme vyhrát. Pokusíme se soupeře zaskočit a porvat se o body!“ věří dvougólový střelec z posledního kola Daniel Drobiš.