Áčko nezvládlo nájezdy, junioři prohráli v Boleslavi

O uplynulém víkendu prohrál mužský A-tým v Kadani 5:6 po nájezdech a junioři nestačili na favorita a na palubovce Mladé Boleslavi prohráli 7:12. Do nedělního utkání v Chomutově ani nenastoupili, protože soupeři se nepovedlo zajistit halu. Duel se tedy bude dohrávat v náhradním termínu.

DDM Kati Kadaň – FBC Štíři Č. Budějovice 6:5 po nájezdech (2:1, 1:4, 2:0 – 0:0)

První branku utkání vstřelili domácí. Za Štíry vyrovnal Froněk. Následně Jihočeši nevyužili přesilovku a chvíli po jejím skončení inkasovali branku do šatny. Do prostřední části vstoupili lépe hosté. Nejprve v přesilovce vyrovnal Hanák. Za domácí ještě vsítil gól Odlas na 3:2, ale poté třikrát udeřili Jihočeši. Nejprve opět z přesilovky dorážel Hanák, poté se z nájezdu prosadil Hejplík a brejk proměnil opět Hanák – 3:5. Nadějný výsledek se ale Štírům udržet nepovedlo, své šance ze začátku třetí periody neproměnili, naopak z přesilové hry udeřili domácí a pět minut před koncem domácí Štěrba vyrovnal. Štíři si tak poprvé v soutěži vyzkoušeli prodloužení 3 na 3, ve kterém ale gól nepadl. Rozhodnout musely nájezdy, ve kterých byli domácí stoprocentní a za hosty se prosadil jen Hejplík. Malý s Hanákem gól nedali.

Komentář trenéra hostů Lukáše Malého: „Vzhledem k marodce z minulého týdne je bod dobrý, ale měli jsme brát body tři.“

Více info zde: https://online.ceskyflorbal.cz/20172018/online-194964.htm

 

Junioři

Florbal Mladá Boleslav – FBC Štíři Č. Budějovice 12:7 (6:3, 2:0, 4:4)

Štíři se v úvodu utkání sice ujali vedení – 1:3, ale poté dominovali domácí. Skóre ještě do konce úvodní dvacetiminutovky otočili a do konce druhé části zvýšili na 8:3. Štírům už se v posledním dějství duel zdramatizovat nepovedlo.

Komentář trenéra hostů Ondřeje Havelky: „První třetinu jsme strávili v autobuse. Ve druhé třetině se nám povedlo přestoupit na kolotoč a třetí třetina se dohrávala více méně pouze z povinnosti. Celkově byla MB florbalovější, lepší na míčku a důraznější. Děkuji soupeři za utkání.“

Více info zde: https://online.ceskyflorbal.cz/20172018/online-195078.htm