Béčko st. žáků doma dvakrát prohrálo

B tým starších žáků pořádal, další turnaj v českobudějovické sportovní hale.

FBC Štíři Č. Budějovice B  – FBC Došwich Milevsko 2:12 (1:3,1:4,0:5)

Stejně jako na minulém turnaji chybělo B-týmu starších žáků několik hráčů, takže dostalo příležitost celkem 9 mladších žáků.

Proti týmu ze středu tabulky předvedli Štíři zejména v prvních dvou třetinách sympatický výkon a i několik pohledných akcí. V závěrečné třetině už trochu chyběla bojovnost. Branky Štírů zaznamenali Šulista a Tinavský.

FBC Štíři Č. Budějovice B  – TJ Centropen Dačice 2:16 (0:3,0:6,2:7)

Před tímto zápasem byl dačický tým na posledním místě tabulky, takže se vlastně hrálo o symbolického „Černého Petra“.  V první třetině se ještě Štírům dařilo vzdorovat, ale na začátku druhé třetiny přišly dva slepené góly a následný time-out zastavil soupeře jen na chvíli. Do konce třetiny přidal soupeř další 4 góly a bylo jasné, že ve třetí třetině se bude řešit už jen otázka skóre. V závěrečné třetině předvedli Štíři o něco více snahy a odměnou jim byly dva góly, které vstřelili Mík a Bartoš. Celkově byl ale výkon týmu horší než proti Milevsku.

Sestava Štírů: Kazda – Bostl, Hrubá, Šulista, Vokálek, Wittner, Würstl, Tinavský, Mík, Motz, Bartoš, Zeman, Tibitancl, Šedivý.

Celkové hodnocení trenérů:  Mladí hráči naznačili své možnosti, ale je zapotřebí, aby se naučili bojovat i za nepříznivého stavu. 

(jč)

Napsat komentář