Dorostenky hrály v Ledči nad Sázavou

Budík většiny hráček zvonil v 5:00 hodin, u některých i dříve. Rozespalý tým se sešel v 5:55 u Výstaviště v ČB aby vyrazil na dva zápasy do Ledče nad Sázavou. Štírky dorazily na místo pouhou čtvrt hodinu před zápasem, a tak nebylo moc času na rozcvičku a šlo se hned hrát.

Štíři vs. Světlá nad Sázavou 1:3

Štírky do tohoto zápasu vstoupily s respektem, ale snažily se si co nejvíce věřit. Během první třetiny se ale spíše rozkoukávaly a tak se náskok soupeřů postupně zvyšoval. V druhé třetině se výkony všech hráček na štírské straně výrazně zlepšily, začaly hrát jako tým a držely spolu i při samostatném nájezdu, který naneštěstí neproměnily. Během této třetiny se podařilo dát i gól Lence Faltusové s asistencí Nikoli Kupské. Ve třetí třetině už se Štírkám nepodařilo skórovat a zápas byl ukončen za stavu 1:3 v neprospěch budějovického týmu.

Štíři vs. FBŠ Jihlava 0:7

Zápas začal v celku dobře. Šance se přelévaly ze strany na stranu, ale dlouho se nepodařilo ani jednomu z týmů skórovat. Avšak na konci první třetiny se podařilo prosadit jihlavským hráčkám a skóre tedy bylo v neprospěch Štírů 0:1.

Na úvod druhé třetiny ovšem přišel hned další gól a Štírky prohrávaly 0:2. Nervozita v týmu začala mírně stoupat a ani skvěle vychytaný nájezd gólmanky Lenky Faltusové nijak nepomohl k výraznému zlepšení. Během dalších minut hráčky jihlavského týmu proměnily své střely ještě čtyřikrát a pro zlepšení kanadského bodování u Štírek přidala jeden vlastní gól Kája Hrubá. 🙂

Napsat komentář