Béčko st. žáků přivezlo z J. Hradce 3 body

Podruhé v této sezóně se Béčko starších žáků vydalo do  J. Hradce. Jako soupeře mělo FBK Tábor a FBC United Č. Budějovice.

 Štíři B – FBK Tábor 5:10 (2:4, 2:4, 1:2)

S tímto soupeřem jsme se v minulém zápase rozešli smírně (7:7). Tentokrát však přijel v mnohém silnější sestavě a od začátku si vynutil převahu. Do vedení jsme šli ale my zásluhou Valenty. Pak soupeř dvěma góly výsledek otočil a nám se povedlo srovnat zásluhou Justina. Tyto 4 góly padly v rozmezí necelé minuty. Pak jsme špatně střídali a soupeř přesilovku využil a do konce třetiny přidal ještě jeden gól.

Druhá třetina přinesla stejný obraz hry a výsledek. Naše góly vstřelili Valenta a Pražák.

Ve třetí třetině se nám podařilo alespoň opticky srovnat hru ale i tuto třetinu vyhrál soupeř. Naši branku vstřelil Valenta.

 FBC United Č. Budějovice – Štíři B 3:10 (0:1, 2:6,1:3)

Soupeř nastoupil jen se 6 hráči do pole. Od začátku zápasu jsme měli převahu a velké množství šancí, ale nedařilo se nám je proměňovat, Drobiš dvakrát zamířil do horní tyčky i soupeř měl několik šancí, ale podržel nás brankář Slabý. Ubránili jsme se oslabení při vyloučení Valenty a v závěru první třetiny otevřel skóre po sólu přes celé hřiště Hrouzek. Na začátku druhé třetiny Zvýšil na 2:0 Valenta. Jenže pak soupeř během čtyř sekund srovnal na 2:2. Naštěstí nás tento moment nepoložil, ale spíš nakopnul. Za necelou půlminutu vrátil našemu týmu vedení opět Valenta a do konce třetiny jsme navýšili vedení na 7:2, když se postupně trefili Valenta, Šulista a Drobiš.

Ve třetí třetině jsme se přizpůsobili hře soupeře, takže tempo zápasu značně opadlo. Gól v nší síti byl logickým vyústěním toho, co se na hřišti dělo. Po domluvě od trenéra v následném oddechovém čase jsme se opět probrali a výsledkem byli tři góly v síti soupeře, které zaznamenali Valenta a dvakrát Drobiš. Pak si ještě vzal oddechový čas trenér soupeře a do konce zápasu se už nic nezměnilo.

Sestava Štírů: Slabý – Zeman, Hrouzek, Vaňo, Strýhal, Justin, Pražák, Valenta, Drobiš, Šulista, Dvořák, Schreib, Rybka.

 Celkové hodnocení: Musím ocenit, že v obou zápasech se hráči snažili o kombinaci a díky tomu předvedli několik pohledných akcí.

Napsat komentář