Béčko starších žáků tentokrát nebodovalo

Béčko starších žáků hrálo svůj poslední turnaj v základní části v J. Hradci. Dvě porážky znamenají předposlední 10. místo a zápas v nadstavbě se Strakonicemi.

FBK JokerZ ČB – FBC Štíři Č. Budějovice B 3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
První třetina se hrála příliš opatrně ani jedno družstvo nechtělo udělat chybu a výsledek 0:0 odpovídal průběhu hry.
Ve druhé třetině pokračovalo čekání na chybu, bohužel jsme ji udělali my. Klasický „námaz“ soupeř potrestal. Potom se zblízka prosadil Čadil a bylo vyrovnáno. Jenže z vyrovnání jsme se netěšili ani minutu. Další hrubka při bránění standardní situace znamenala vedení soupeře 2:1.

Na začátku třetí třetiny zvýšil soupeř na 3:1. Vzápětí snížil na rozdíl jednoho gólu Vokálek. Soupeři hrajícímu jen se šesti hráči v poli viditelně docházely síly. I když jsme si v této fázi zápasu vytvořili velké množství příležitostí, žádnou jsme neproměnili, jen jsme třikrát trefili brankovou konstrukci, a tak se z vítězství radoval soupeř.

Hodnocení: Byl to zápas, který jsme mohli a měli vyhrát, rozhodli naše hrubky a slabá střelecká produktivita.

FBC Štíři Č. Budějovice B – FK Slovan J. Hradec 1:24 (1:7, 0:7, 0:10)
Rozdíl v kvalitě obou týmů byl značný a tomu odpovídal průběh zápasu i konečné skóre. Čestný úspěch Štírů zaznamenal Vokálek.

Sestava Štírů Kozáková – Brázda, Rybka, Bostl, Tham, Würstl, Tondl, Motz, Vedral, Zeman, Wittner, Čadil, Vokálek, Tinavský.

Napsat komentář