OS: Nové běžecké boty Salming

Salming je švédská sportovní značka, založená v roce 1991, která nese jméno švédské hokejové legendy – člena hokejové Síně slávy – Börje Salminga.

Značka Salming se zabývá vývojem a výrobou profesionálního sportovního vybavení pro lední hokej, florbal, házenou, squash a další sporty. Krom špičkového náčiní patří do sortimentu značky široká škála funkčního sportovního oblečení, sportovních tašek, doplňků a v neposlední řadě kolekce profesionálních sálových bot. Vybavení značky Salming používají top týmy a profesionální sportovci po celém světě. Mottem rodiny produktů Salming je NO NONSENSE PRODUCTS FOR NO NONSENSE PEOPLE.

V České republice působí zastoupení značky Salming od roku 2001 a za tu dobu jsme s našimi produkty zaznamenali velký úspěch u našich zákazníků napříč různými sporty. Ve florbalu (aktuálně 2. největším sportu v ČR) jsme nejúspěšnější značkou vůbec a s vybavením Salming hrají extraligové týmy Sparty, Mladé Boleslavi, Brna či Otrokovic. V hokeji spolupracujeme s hokejisty Mladé Boleslavi a s našimi hokejkami nastupují mimo jiné i David Výborný nebo David Vrbata. V házené používá značku Salming špičkový klub HC Gumárny Zubří – vítěz extraligy z roku 2012. Spolupracujeme také s mnoha individuálními sportovci ze squashe, badmintonu, ale i dalších sportů.

Jsme sportovní značka úzce zaměřená na sportovce samotné. Nasloucháme jejich potřebám a jejich stále náročnějším požadavkům a hledáme cesty, jak jim vyhovět. I proto jsme se rozhodli spustit vývoj a výrobu kvalitních běžeckých bot, projekt, na kterém jsme intenzivně pracovali poslední tři roky.

Naším cílem je vyvíjet takové běžecké boty, které budou nejen kvalitní, funkční a se zajímavým designem, ale zároveň budou běžcům pomáhat běhat lepším způsobem, s menší námahou a bez zranění. Proto nechceme jen vydat další katalog s produkty s naší značkou, ale chceme běžcům připomenout, že člověk běhá již tisíce let a je to pro něj zcela přirozená činnost. Přicházíme s uceleným konceptem, který nazýváme přirozeným běháním – Salming Natural Running.

Pro nás je Natural Running pocit i technika jako při běhání naboso, ovšem s botami na nohách. V našem konceptu se dozvíte, proč si myslíme, že tento pohled na běhání je správný a o jaké studie se opíráme. Dozvíte se v něm jak správně běhat – jak došlapovat, jaký mít postoj těla, jakou frekvencí běhat, jakých nejčastějších chyb se můžete při běhání dopustit a mnoho dalších zajímavých informací. To vše je doplněno o názorná videa z naší Salming Running Academy, kterými vás provedou naši ambasadoři Jonas Colting (dvojnásobný
mistr světa v ultramaratonu) a Ida Salonen (juniorská mistryně severských zemí v krátkém maratonu).

A samozřejmě, abyste mohli běhat přirozeně, s menší námahou a bez zranění, potřebujete k tomu také správné boty, které vám chceme představit. Máme připraveny čtyři různé typy bot, se kterými si svůj běh opravdu užijete. V barevných provedeních pro muže i ženy:

SALMING DISTANCE – stvořeny k dálkám

SALMING SPEED – stvořeny k rychlosti

SALMING RACE – stvořeny k závodění

SALMING XPLORE – poznej svá chodidla

To vše a mnoho dalších informací o nové značce na běžeckém trhu se dozvíte na www.salmingrunning.cz.

Veškeré vybavení z kolekce Natural Running mohou hráči opět nakupovat za zvýhodněných klubových podmínek u florbalového partnera klubu – SPORT 15, Pražská 15/1499, 370 04 České Budějovice, www.florbalobchod.cz.

Napsat komentář