Blažek před víkendem: Podpora se bude hodit

Počínaje letošní sezonou studuje v Českých Budějovicích a právě Štíry si vybral pro své hostování. Odehrál za ně již i utkání proti extraligovému a naposledy prvoligovému týmu. Jak se po prohře s Pelhřimovem štírský A-tým připravoval na další zápasy 2. ligy, kterou Štíři po sedmi kolech vedou s náskokem dvou bodů, jsme zeptali letošní posily Petra Blažka.

Petr Blažek

Měla prohra s Pelhřimovem nějaký vliv na vaši další tréninkovou přípravu? Prozradíš nám, jestli se třeba v souvislosti s ní objevilo něco speciálního?

Určitě to vliv mělo. Budeme rozebírat video z tohoto zápasu, aby každý viděl, co udělal za chybu, a budeme se snažit z videa ponaučit. Jinak se nic speciálního asi neobjeví, ale budeme se muset zlepšit v koncentraci na hru a ne stále mluvit s rozhodčími a věnovat se okolí.

Ve víkendových ligových zápasech proti tabulkově slabším soupeřům je cíl asi jasný že?

Cíl je určitě získat 6 bodů, ale nic se nesmí podcenit a musíme se na tyto domácí zápasy soustředit a nehledět na to jestli je ten soupeř první, nebo poslední.

Co bys vzkázal a jak bys pozval fanoušky a příznivce na zápasy proti Hradci a Jaroměři?

Přijďte podpořit tým v domácích zápasech, který bude podporu potřebovat po prohře s Pelhřimovem. Potřebujeme získat 6 bodů a s tím nám můžete pomoc i vy.

A opět je tu i tipovací otázka.  Kolik gólů podle tebe celkem o víkendu ve Sportovní hale padne?

35

Díky a o víkendu hodně štěstí! 

(mř)

Napsat komentář