Dorost B doma jasně vyhrál a těsně prohrál

FBC Štíři Č. Budějovice B – FA Č. Budějovice Vikingové 9:4 (6:1, 2:2, 1:1)
V 1. třetině se odehrálo one man show v podání štírského Alberta Smrže, který vstřelil 4 branky a tak především jeho zásluhou získali Štíři uklidňující náskok. Po první třetině soupeř ztratil ostych, vyrovnal hru a zbytek zápasu byl vyrovnaný nejen herně, ale i gólově.
Góly a asistence: Smrž 4 (Nebor, Drtina), Mihálik 2 (Gajdoš), Gajdoš, Pupík (Koupal), Hájek (John).

FBC Štíři Č. Budějovice B – FBC Spartak Kaplice 4:5 (1:0, 2:1, 1:4).
Soupeř zahájil utkání náporem, měl i více šancí, ale narážel na výborného brankáře Čermáka. Štíři šli do vedení v polovině první třetiny, když skákající míček trefil v chumlu nejrychleji Smrž. Ještě větší šance si soupeř vypracoval ve druhé třetině, ale Čermák v některých okamžicích doslova čaroval. A tak nejprve navýšil štírské vedení v přesilovce Smrž a po něm zvýšil na 3:0 kapitán Koupal. Těsně před koncem druhé třetiny soupeř snížil. Na začátku 3. třetiny nejprve trefil Hájek zblízka tyčku a z protiútoku dal soupeř druhý gól. Paradoxně ve třetí třetině odehráli Štíři nejvyrovnanější zápas, ale hráči Kaplice začali své šance proměňovat a otočili skóre na 5:3 v svůj prospěch. Při závěrečné hře bez brankáře ještě snížil Smrž, ale víc už Štíři nestihli.

Góly a asistence: Smrž 3 (Drtina Dvořák), Koupal (Pupík).

Hodnocení: Poučný turnaj, který ukázal, na čem musíme pracovat.

Sestava Štírů: Koupal Pupík, Knor, Marek, Tibitancl, John, Hájek, Mihálik, Novotný Gajdoš, Drtina, Dvořák Lukáš, Nebor, Smrž, Cirhan.