Dorost bodoval v prvním koši

Nový rok jsme začali v prvním koši, který se hrál 14.1. ve Strakonicích. Našimi soupeři byly Sparta Praha a Laufen Znojmo. V prvním zápase hrajeme proti Spartě, která je určitě favoritem. Celý zápas má vysoké tempo a bojuje se o každý centimetr hřiště. My se chceme určitě prezentovat lepší hrou než minule v Praze, a to se nám daří. Sparta sice odskakuje postupně na 5:1, ale my kontrujeme a postupně snižujeme na 5:3. Ještě necelé tři minuty před koncem jsme na dostřel, ale pak hru trošku otevřeme a Sparta trestá. Nakonec prohráváme 7:3. 

Ve druhém zápase nás čeká Znojmo, které dopoledne poráží Chodov. Hraje se vyrovnaný zápas. První branku sice střílí Znojmo, ale nám se povede po chvilce vyrovnat. Poté Znojmo opět odskakuje o jednu branku, ale nám se povede opět vyrovnat, ale navíc přidáváme ještě dvě branky a vedeme 4:2. Ve třetí třetině už branka nepadla a zaslouženě vítězíme. 

Komentář trenérů Martina Vašíčka a Pavla Kouby: „Klukům chceme poděkovat za perfektně odehraný turnaj. V obou zápasech nás podrželi naši výteční brankáři a ostatní se k nim přidali bojovností, odhodláním a nevynecháním jediného souboje.”