Dorost s plným bodovým ziskem

Jako generálku na soutěž jsme zvolili turnaj v Plzni. Sice náš tým nebyl v plném složení, ale i tak se nám poměrně dařilo a příležitost dostali i kluci ze širšího kádru. V normálním hracím čase jsme prohráli jen jednou proti výběru Ústí (nakonec 3. místo v turnaji) a vyrovnaně náš tým hrál s Tachovem (pozdější vítěz celého turnaje) Black Angels, Panthery Praha a v prodloužení prohrál s Libercem. Což byl velký příslib do soutěže.

V sobotu jsme vstoupili do nové sezóny 1. Ligy dorostu. V Praze nás čekaly týmy z Třebíče a Milevska. Se všemi soupeři jsme se potkali už v loňském roce, a tak náš trenérský štáb tušil, co od koho čekat. První zápas s Třebíčí začal z obou stran opatrně, ale postupně náš tým byl více na míčku a přebíral iniciativu. Odměnou bylo vedení po 1. třetině 1:0. Druhá třetina už byla o něco otevřenější a chvílemi se hrálo nahoru a dolu. Naštěstí se nám povedlo vstřelit tři branky a ujímáme se vedení 4:0. Do třetí třetiny nevstupujeme vůbec dobře. Během minuty dostáváme dvě branky a zápas se dramatizuje. Jenomže pak kluci opět zapnou na plné obrátky a během 8 minut navyšujeme na 7:2 a je po zápase. Třebíč pak ještě snižuje, ale vítězství 7:3 je naše. 

Ve druhém zápase náš čeká Milevsko. Nepříjemný soupeř, vždy výborně takticky připravený. Kluci ale od začátku makají a ve 12. minutě už vedeme 4:0. Ve druhé třetině je náš výkon stále velmi dobrý a přidáváme další branky. Po druhé třetině svítí skóre 7:2 pro naše barvy. Ve třetí třetině se už zápas jen dohrával. Obě mužstva sice dvakrát skórovala, ale vítězství 9:4 je naše. 

Děkujeme oběma týmům za hru, fair play a našim hráčům za předvedený výkon.