Dorostenci A přivezli z Třebíče za výhru a remízu 4b

Předposlední turnaj má za sebou Áčko dorostu. V Třebíči nejprve změřilo síly s Předměřicemi nad Labem. První vzájemný duel skončil těsnou výhrou Štírů, 4:3. Kdo by ale čekal opět vyrovnaný průběh, musel se mýlit. Štíři od úvodního hvizdu diktovali tempo hry a soupeře tentokrát jednoznačně přehráli. Konečný výsledek 14:3 asi hovoří za vše.
Druhý duel s tradičním rivalem a jedním z lídrů soutěže Došwich Milevsko byl o poznání vyrovnanější. Dramatické utkání, ve kterém si oba týmy několikrát vyměnily vedení, aby se nakonec rozešly smírně 6:6. Poslední turnaj sezony čeká na kluky Žďár nad Sázavou a Hradec Králové, již teď je ale jisté, že Štíři obsadí v 1. lize dorostenců 6. místo.
Komentář trenéra Jakuba Junga: „Obě utkání jsme odehráli velmi dobře. Je vidět, že se sezona blíží ke konci a my se můžeme opřít o správné návyky, které si kluci osvojili. Velký týmový posun ve srovnání se začátkem sezony. S Předměřicemi to byl zápas, kde jsme převážně útočili a tvořili hru. Čehož jsme se zhostili slušně a zaslouženě vysoko zvítězili. S Milevskem to byl krásný zápas. Byli jsme silní v kombinaci, odvážní na obou polovinách hřiště a situace jsme řešili herně. Milevsko nás ale předčilo v efektivitě zakončení. Takže zasloužená remíza. Díky kluci, bylo to super.”