Dorostenci přivezli z Hradce Králové bod

V dalším kole 1. ligy dorostenců vyrazili Štíři až do Hradce Králové. Někteří experti zaspali, a tak se pro ně musel trenér na své vlastní náklady vracet. Vše se naštěstí stihlo včas a náš tým v 10 hodin dopoledne nastoupil v počtu jedenácti statečných do zápasu proti Pardubicím.

Sokol Pardubice – FBC Štíři České Budějovice 5:3 (1:1,3:1,1:1)

Do první třetiny náš tým nastoupil ve výborné formě a s Pardubicemi, které se v tabulce drželi několik míst před Štíry, uhrál první patnáctiminutovou část na 1:1.

Rozhodující roli hrála druhá třetina, kdy soupeř vstřelil branku ihned po úvodním vhazování a do hvizdu píšťalky oznamující přestávku stihl překonat brankaře ještě dvakrát, zatímco Štíři dokázali to samé jen jednou.

Ve třetí části se poměr sil nijak nezměnil a konečný stav byl 5:3 pro Pardubice.

FBC Štíři České Budějovice – Florbal Primátor Náchod 3:3 (2:1,1:1,0:1)

Z prohry po prvním zápase si Štíři moc nedělali a hned ve 4. minutě zápasu se prosadili gólem do soupeřovy branky. Jihočeši Náchod přehrávali a po pár minutách přidali ještě jeden gól, soupeř reagoval 18 vteřin před koncem první třetiny a upravil stav na 2:1.

Ve druhé třetině se kvalita hry obou stran nezměnila, jen se číslice na počítadle posunuly na 3:2.

Ve třetí periodě na českobudějovické hráče nejspíše dolehla únava z namáhavé cesty, modrobílé dresy polevily, toho využil soupeř a ve 13. minutě srovnal stav na 3:3.

Sestava:  Procházka – Pražák, Podlaha, Caha, Perek, Vácha, Dvořák, Máček, Šefrna, Wunsch, Valenta

Napsat komentář