Druhý turnaj přípravek se opět vydařil

Druhý turnaj soutěže přípravek, která se hraje na základě naší iniciativy, se konal v neděli v Kaplici. Naše dva týmy byly tentokráte oslabeny a hráči se museli vyrovnat s větší porcí času na hřišti a tím i náročností celého turnaje. Nakonec to však oba týmy zvládli bravurně.

Bílý tým, ve složení Hajný, Cuřín, Ira, Hladík, Pokorný, předváděl hezké kombinace, kterými ničil soupeře. Bylo znát, že Ondra s Matesem chodí poctivě a často na tréninky a jejich souhra převyšovala naprosto všechny účastníky turnaje. K jejich výkonu se snažil přiblížit Vašík a bojovnost přidali naši nováčci Fanda se Štěpánem. Takže dobré výkony byli na světě a na turnaji z každého zápasu odcházeli s vítěznou náladou. Všichni hráči z tohoto týmu však musejí ještě přidat a to hlavně v klidu a přehledu ve hře.

Modrý tým ve složení Tomáš, Gális, Wittner, Capl, Nosek, byl týmem nováčků a nejmladších ročníků. To bylo zapříčiněno velikostmi modrých dresů, ve kterých by se nám někteří hráči tohoto týmu doslova ztratili:). I díky tomu se tento tým neprezentoval, tak hezkými kombinacemi, ale o to měl větší radost z každého vstřeleného gólu. Zároveň byla znát výšková převaha soupeřů, která nám činila problémy po celý turnaj. To však ale nevadí, protože kluc i patřili k nejmladším účastníkům celého turnaje. Na závěr i tento tým dokázal předvést dobrý výkon a oba týmy tedy odjížděli s vítěznou náladou.

Komentář trenéra Novotného: „Úžasná atmosféra v obou týmech, za kterou patří velké poděkování rodičům. Tento turnaj jsem si užil a věřím, že i rodiče a hráči se těší na další turnaj… 🙂 Jsem rád, že realizace mé myšlenky „soutěže přípravek“ má tolik podpory a pozitivních ohlasů. Děkuji“.

Napsat komentář