Dorostenci stále bez bodu

FBC Štíři Č.B. – Hradec Králové 5:9

Štíři v tomto utkání nastoupili do 3. zápasu sezony se zastupujícím trenérem Lukášem Malým a opět v začarované Kaplici. Zápas začali lépe Štíři, když šli po minutě a půl do vedení brankou Zemana. Poté přišli chyby Štírů a Hradec nekompromisně trestal. První třetina tedy skončila 1:4.

Ve druhé třetině se toho ze strany Štírů mnoho nestalo, tedy až na nedisciplinované výlevy Štírů vůči rozhodčím. Důsledkem toho byli přesilovky Hradce Králové. Ty bohužel Hradečtí proměnili v další branky. Druhá třetina skončila 0:3 ve prospěch Hradce Králové.

Po druhé přestávce nastoupil úplně jiný tým.Štíři začali hrát! Jako první se prosadili Kalný a Štěpka . Důkazem tohoto zlepšení byli i svě branky kterých Štíři dosáhli v oslabení a jako poslední zástupce Štírů se prosadil Šimon Perek. Bohužel se prosazovali i hosté a stanovily konečný výsledek 5:9.

Branky (asistence): Zeman (Vilímek), Kalný (Bíca), Štěpka (Zeman), Štěpka (Perek), Perek (Řehout)

Sestava: Kopačka (Eliáš M.) – Vilímek, Kalný, Koller, Perek – Štěpka, Zeman, Bíca – Schreib, Mika, Řehout

FBC Štíři Č.B. – Český Krumlov 6:8

V tomto zápase už Štíři měli svého trenéra Novotného známého také jako Couch Carter, který svým proslovem velice nabudil tým. Štíři si v hlavách ujasnili co vlastně chtějí hrát a podle toho také vypadal průběh zápasu. Již v 5.min vedli štíři 2:0, bohužel ale Krumlov ukázal svou kvalitu a dokázal obrátit 1. třetinu na svou stranu. První třetina tedy skončila 2:3.

Po přestávce znovu pokračovalo velice vyrovnané utkání, bodově, ale opět vyznělo lépe pro Krumlov. Štíři dokázali vsítit pouze jeden gól. Krumlovští však vsítili další 3. Druhá třetina skončila tedy 1:3 pro Krumlov.

Poslední dějství ovládli Štíři. Krumlov byl hodně vylučován a Štíři dokázali dát polovinu gólů právě z přesilovek, Třetí dějství skončilo 3:2 a štíři ukázali,že rozhodně chtějí a dokáží něco udělat se svou formou po ne příliš příznivém začátku sezony.

Branky (asistence) : Štěpka (Kalný), Štěpka (Kalný), Štěpka (Zeman), Zeman (Kalný), Štěpka, Štěpka (Kalný).

Sestava: Eliáš M. (Kopačka) – Vilímek, Kalný, Koller, Perek – Štěpka, Zeman, Bíca – Schreib, Mika, Řehout

Komentář trenéra: „V druhém utkání hráči konečně letos začali plnit taktické pokyny a znamenalo to dobrý začátek. Zlomovou částí utkání nebylo naše neproměněné trestné střílení při vedení 2:0, ale opět ležérnost při plnění povinností jednotlivých hráčů, když jsme ve vedení. Tím jsme sebe sami dostali pod psychický tlak, který vyústil neproměněním mnoha šancí a zároveň k vytvoření mnoha chyb v přechodové fázi do útoku, které soupeř nekompromisně trestal. Poté jsme však konečně přestali řešit aktuální skóre a s klidnou hlavou jsme se postupně vraceli do utkání, na což soupeř reagoval spoustou chyb, které jsme bohužel trestali jen sporadicky. Až takto zvládneme hrát po celé utkání, tak budeme vyhrávat… „

Napsat komentář