Elévky v Kaplici válely

V sobotu 10.12. jsme s elévkami vyrazily do Kaplice zabojovat o postup do druhého výkonnostního koše. Tentokrát jsme jely kvůli nemocem v oslabené sestavě 6 hráček do pole a Vendy v brance.

Jako první nás čekal na rozehřátí zápas s Krumlovem, který byl velmi vyrovnaný, trochu jsme se na hřišti hledaly, než jsme se sehrály a jelikož náš čtvrtý gól padl společně se závěrečným hvizdem, rozhodčí ho už neuznal a zápas skončil remízou.

Ve druhém zápase nás čekaly Malonty, které měly ještě o jednoho hráče méně než my a zde jsme celkem hladce zvítězily.

Třetí zápas byl s Hradcem-žlutí, který nás převyšoval ani ne tak herně, jak spíš váhově a jejich střely z půlky byly přesné.  Holky létaly vzduchem, pár modřin a naražená žebra. Nevzdávaly to, bojovaly statečně, ale gól se vstřelit nepodařilo a byla z toho první a zároveň jediná prohra turnaje.

Poslední zápas se Strakonicemi si holky pohlídaly, kombinovaly, běhaly, střílely ze všech možných úhlů a góly začaly padat. Bylo z toho vítězství a postup do druhého výkonnostního koše.

Všechny jsme měly velkou radost a začaly slavit 😊

Komentář:                                                                                                                              Chtěla bych holky moc pochválit, postup si určitě zaslouží, vybojovaly si to a budou moci poměřit síly zase se silnějšími soupeři. Chtěla bych poděkovat rodičům, kteří holky ve florbale podporují, fandí jim a pořadatelům z Malont za skvělý turnaj a sladkou odměnu, kterou jsme dostaly.