Elévové hráli v Písku

S elévy jsme po týdenních jarních prazdninách nastoupili k ligovému zápasu. Trenérské trio Bjaček, Kouba a Placer jsem o něco později doplnil i já mou maličkosti. Naši soupeři byli tentokrát pouze z Písku, takže jsme si udělali takové malé klubové klání. Myšáci a Žraloci nás zaskočili svou koncentrovaností, pozorností a chutí že zápasu dostat maximum. Ovšem my už jsme takové zapálení pro hru neměli. Chyběla nám chuť hrát, dát góly, předvádět kombinační akce a celkově se bavit florbalem. Ani naše trenérské promluvy k hráčům nepomohli, takže jsme museli sáhnout k radikálním řešením. Několik hráčů jsme byli nuceni nechat při několika zápasech na lavičce, protože svou nepozorností a lhostejností nestačili ostatním na hřišti. Ale ač jsme se snažili sebe víc, nedostáli jsme v tomto turnaji našim Štírským standardům. Povedlo se nám vykřesat pár jiskřiček, ale zápal pro hru bohužel nechytil. Pevně doufám, že většina hráčů si tyto nedostatky uvědomuje a bude schopná se zlepšit a jako tým budeme hrát to, na co máme.

Chtěl bych poděkovat všem rodičům za účast a podporu na turnaji. V neposlední řadě nesmím zapomenout na první start v lize Matyáše Malátka a Tomáše Olivera.

Nominace na turnaj: Gólmani : Čermák, Bjaček

Hráči:  Buzek, Cuřín, Dědič, Hajný, Zub, Tomáš, Kouba Jan, Kouba Jakub, Kubeš, Mešejda, Oulehla, Vašíček, Pávek, Prokeš, Eliášek, Malátek