Ženám sezona končí, muži musí do Turnova

Sobota 11.3.

Muži A

První třetina rozhodla. Elitnímu týmu mužů se nepodařilo smazat manko 0:5 a podlehli Turnovu 3:6.

Muži C

Vítězná šňůra se natahuje! Již 6 utkání nepoznali Štíři hořkost porážky. Tentokrát „céčkaři“ přejeli 13:4 TJ Sokol Slavonice, načež porazili i lídra soutěže TJ Sokol Chýnov 8:4.

Dorostenci

Dorostenci přivezli z Jindřichova Hradce krásné 4 body – za výhru 10:3 NAD FBC  SION – DDM NOVÁ Generace. Poté se Štíři rozešli smírně 5:5 s celkem 1. Fbk Tábor.

Ženy A

Štírky první utkání play off nezvládly a podlehly týmu FBC Texas 1:5. Utkání se lámalo až ve třetí periodě.

Neděle 12.3.

Muži A

V neděli předvedli Štíři kvalitnější výkon a lepší podívanou pro diváky. Bohužel to stačilo jen na porážku 6:7 po prodloužení. Série se tak za stavu 2:2 vrací zpět na půdu Turnova.

Ženy A

Ženám skončila sezona. Ani zlepšený výkon ve třetí periodě nestačil na srovnání série s pražskými „Texasankami“. Štírky se tak loučí s letošním ročníkem porážkou 5:7. Holky děkujeme!

Elévové

Mladí Štírci mají za sebou další florbalovou neděli. Celky MODŘÍ a ZELENÍ se tentokrát představily v Písku, kde nasbíraly další florbalové zkušenosti J

Mladší žákyně

Štírky bojovaly v Kaplici, kde se postupně střetly se Strakonicemi, Malonty a Kaplicí. Výsledkem byla pohledná hra, která přitahuje stále více a více zájemkyň o tento krásný sport 🙂