Elévové na domácí půdě nezářili

Elévové po vánočních svátcích dlouho nezaháleli a v neděli 8.1.2017 odehráli další ze série ČFbU turnajů. Tentokrát jsme na domácí palubovce v Hrdějovicích přivítali hosty z Písku, kteří dorazili se dvěma týmy s názvem Žraloci a Myšáci. I Štíři vyslali do boje dva týmy s již tradičními názvy Zelení a Modří.

I přes lehčí ranní sněhovou kalamitu se všichni účastníci dostavili včas a nic nebránilo rozehrát turnaj stylem, kde každý tým hrál s každým týmem dvakrát. Nejvíce dramatické  byly obě štírské derby, oba týmy si nedaly nic zadarmo, a i když na branky byla utkání chudá, tak bojovnost a nasazení zasloužilo uznání.

Naše mladé pušky odehrály i pěkné zápasy proti píseckým rivalům, ale lehce nám zvlhnul střelecký prach, chyběla nám lehkost a přesnost v zakončení, a když se k tomu přidala i občasná nedůslednost v obraně, tak z toho nakonec bylo třetí a čtvrté místo v turnaji.

Je třeba poděkovat pořadatelům za hladký průběh turnaje, divákům v hledišti za hlasitou podporu a věřím, že na příštích turnajích budou Štíři zase bojovat o příčky nejvyšší.

Komentář trenéra Dana Placera:Kluci předvedli bojovný výkon, výsledkově to sice bylo horší, ale musím ocenit nasazení a snahu.  Musíme potrénovat více rozehrávku a zaměřit se i na lepší obsazování protihráče.“

Sestavy týmů:

Zelení: Čermák, Nosek, Hajný, Buzek, Dědič T., Cuřín, Kouba Jan, Kouba Jakub, Vašíček, Bican

Modří: Bjaček, Paderta, Mešejda, Bartuška D., Večerník, Slepička, Zítko, Eliášek, Schack