Ženy doma braly 4 body

Sobota 14.1.

Ženy A

V rámci 1. ligy žen přivítaly na domácí palubovce ženy A soupeře z Litvínova. Díky skvělé třetí třetině otočily Štírky skóre z 2:4 na 7:4 a připsaly si další výhru.

Neděle 15.1.

Ženy A

Nedělní utkání mělo podobný průběh. Štírky po většinu zápasu prohrávaly, nicméně ve třetí periodě se dokázaly na svého soupeře z Chomutova dotáhnout a srovnat na konečných 5:5. Bohužel Štírky podlehly Chomutovu v prodloužení výsledkem 5:6.

Muži A

Elitní tým mužů opět nezvládl vstup do utkání. Záhy poměrně vysoko prohrával a bohužel platilo, že „rozjetý vlak nezastavíš.“ I přes zvýšenou snahu nedokázali Štíři utkání zdramatizovat a prohráli 4:9.

Juniorky

Jen jedno utkání sehrály extraligové juniorky. V Jihlavě bylo možno sledovat vyrovnané utkání, nicméně „naše“ holky nezřídka kdy tahaly za delší konec pomyslného provazu a dvakrát se dostaly do vedení. Avšak minutu a půl před koncem zasadila Jihlava Štírkám tvrdý direkt a branka na 5:4 znamenala konečný stav.

Elévové, mladší žákyně

Další turnaj sehráli elévové a mladší žákyně. Ve velké Sportovní hale sbírali další florbalové zkušenosti. Štírské tváře se několikrát radovaly z vítězství a „rvaly“ se o turnajová prvenství, avšak o ta u našich nejmenších primárně samozřejmě nejde J.