O víkendu se dařilo jen mladším žákům

2017-01-21 a 22_výsledky

Sobota 21.1.

Muži C

Štíři na turnaji v Kaplici byli bodově úspěšní jen z poloviny. Nejprve dokázali přehrát FBC Český Krumlov B 5:3. V druhém utkání ale podlehli výsledkem 2:6 českobudějovickému oddílu FBK.

Dorostenci

Dorostenci v 1. lize dvakrát prohráli. Porážky 4:8 a 5:6 s celky z popředí tabulky (Sokol Pardubice, FK Slovan Jindřichův Hradec) ale nejsou pohromou, byť znamenají, že Štíři zůstávají stále u dna ligové tabulky.

Juniorky

Štírky ve velice vyhroceném utkání nestačily na IBK Hradec Králové, kterému podlehly 2:6. Divoký zápas rozhodla až třetí třetina.

Muži A

Stále stejná písnička. Elitní tým mužů zapnul na plné obrátky až ve třetí periodě. Ze stavu 2:8 se dotáhl na soupeře z Kadaně až na 7:8. Bohužel kýžený obrat se nekonal a muži odjeli dalekého výjezdu bez bodu.

Neděle 22.1.

Juniorky

Tým juniorek decimován zraněními se postavil silnému FAT PIPE FLORBAL CHODOVU. V osmi lidech poli se Štírky snažily být důstojným soupeřem. Konečné skóre se zastavilo až na stavu 16:0 z pohledu pražského celku. Odměnou holkám určitě byla pochvala od chodovského a samozřejmě i štírského trenéra J.

Mladší žáci

Nepříliš výsledkově zdařilý víkend zachránili mladší žáci. Ve dvou obvyklých týmech si „Zelení“ na turnaji poradili s „Modrými“ parťáky, Jindřichovým Hradcem i Dačicemi. „Modří“ pak zvládli porazit Hradec, ale podlehli Dačicím.