Elévové na domácím turnaji třetí

V neděli ráno jsme se sešli na ligový turnaj elévů v Českých Budějovicích. Ten se uskutečnil v hrdějovické hale od 9:00. Turnaje se zúčastnily kromě nás i týmy Kaplice, Strakonic a dva celky Tábora. Našemu oddílu připadla milá povinnost tento turnaj organizovat a chtěl bych touto cestou poděkovat pořadatelskému týmu.

Do naší sestavy jsme nominovali tyto hráče:  Majer, Cuřín, Zub, Kubeš, Knetl, Čermák, Paderta, Kuba, Fišer, Oulehla, Dudáček, Klimeš, Studenovský. Samozřejmě na turnaji nechyběli trenéři Placer a Šibřinou.
V prvním zápase jsme se utkali s favorizovanou Kaplicí. Od začátku utkání nám ale chyběla chuť hrát a tu se nám nepodařilo najít až do konce tohoto utkání. Herně nás nejvíce trápila naše nepřesná a málo razantní koncovka. Ovšem výsledek zápasu nedopadl nejhůře a je vidět, že od začátku sezony jsem ušli neuvěřitelný kus cesty. Proto tento zápas, i když prohraný, hodnotím kladně.
Ve druhém zápasu na nás čekaly Strakonice. Od začátku utkání všichni naši hráči dřeli naplno a brzy se dostavil výsledek v podobě krásné branky. Ovšem hráči Strakonic nic nevzdali a začali nás gólově dohánět. Za fandění celé haly jsme nakonec podlehli o jediný gól v posledních vteřinách utkání. I když jsme se bohužel neradovali z výhry musím říct, že každý z vás nechal na hřišti vše a za mě to bylo nejlepší utkání v této sezoně. Ještě se nám nepovedlo v této sezoně takto celý zápas táhnout za jeden provaz a plnit rady a požadavky trenérů.
Třetí a čtvrtý zápas bych shrnul do jednoho krátkého odstavečku. Kvůli našemu nedostatku disciplíny a roztěkanosti jsme oba zápasy neodehráli nejlépe. I přesto jsme dokázali vybojovat důležité body a z turnaje si odnést bronzové umístění. Přesné rozebrání chyb obou zápasu jsme provedli v šatně a doufám, že si všichni vezmete k srdci naše trenérské rady.
Ludvík Šibřina

Napsat komentář