II. soustředění – den třetí na Kraví hoře

Třetí den bývá kritický, toto pravidlo, ale pro Štíry neplatí. Po klasické rozcvičce a snídani vyrazili jednotlivé týmy směr rozhledna na Kraví hoře.

Jako první do cíle dorazil tým Ukradený telefony. Většina hráčů vyšlapala schody a mohli se kochat výhledem. Viditelnost bohužel nebyla tak příznivá jako minulé soustředění. Pod rozhlednou se hráči občerstvili a vyrazili na oběd.
Druhá část závodu startovala u kostela na Dobré Vodě. Pro kluky opět nebyli překážky rozbahněné louky ani eletrické ohradníky. Jako první dorazili k restauraci BIK Králíci, kteří se mohli radovat z bonusových bodů do večerní vědomostní soutěže.

Kuře s rýží k obědu všichni slupli.

Tížený odpočinek hráčům přinesl polední klid.

Po odpočinku hráče čekal další posilovací trénink. Pak si pro ně Honza Králík připravil přednášku o tom jak předcházet zraněním. Energii doplnili všichni melounem, který byl k svačině. Poté si kluci zlepšovali techniku při cvičeních.


K večeři se podával vepřový plátek s knedlíky.

Po jídle kluky čekala nejpříjemnější část soustředění. K regeneraci, totiž využili saunu. Po regeneraci si kluci lámaly mozkové zavity při vědomostním kvízu z florbalového prostředí.

Klasicky druhá večeře a šupky do postýlek.