Největší výprava na Prague games

Půlka července patří již tradičně florbalovému turnaji Prague games. Štíři budou i letos součástí tohoto největšího mezinárodního mládežnického turnaje.
V úterý přesně v 16:03 vyrazí výprava pěti týmů směr hlavní město. Jedná se o největší štírskou stopu na turnaji v historii. Střechu nad hlavou nám klasicky poskytne sokolovna v Braníku.

B13
Tým pod vedením trenérů Jiřího Dědiče a Lukáš Březiny, byl nalosovaný do skupiny E.
Ostrý start turnaje čeká hráče ve středu od 17:20 proti švýcarskému Zurich United Eagles. Moc času na odpočinek, ale nebude, hned ve 20:00, již kluci budou připraveni na druhý zápas proti Acema Sparta Praha. Obě utkání se budou hrát na hale Zelený pruh. Třetí utkání proti slovenským Snipers Bratislava kluky čeká v 9:20 na hale Hamr 3.

B15- Zelení
Tým pod vedením Jakuba Junga čeká skupina F.
První zápas sehrají ve středu již od 12:00 proti slovenským FaBK ATU Košice. Druhý zápas kluky čeká v 18:40, kdy se jim do cesty postaví TJ Turnov. Oba zápasy kluci sehrají v hale ČVÚT. Na závěr skupiny čeká kluky velký oříšek v podobě jednoho z nejlepších týmu na světe Pixbo Wallenstam! Hrát se bude v 8:40 na Vinohradech

B15-Modří
Tým pod taktovkou nerozlučné dvojice Václav Bíca a David Štěpka bude hrát ve skupina G.
Start turnaje kluky čeká v 15:00 proti slovenskému týmu Snipers Bratislava v hale ČVÚT. Na druhý zápas kluci nebudou muset nikam cestovat. V té samé hale je čeká utkání proti FRC Mikulov. Ve čtvrtek se klukům do cesty postaví švédský IBK Genarp.

B18
Ve skupině E tým povede Jan Králík.
Hned v 10:20 čeká nejstarší kluky zápas proti SC Klatovy. Druhý zápas proti slovinské reprezentaci White startuje v 15:20. Obě utkání se budou hrát v hale Slavia. Ve čtvrtek si kluci mohou lehce přispat. Třetí utkání je totiž čeká až ve 13:00 proti FBC Bučis team ve vršovické hale.

G16
Štíři budou mít zastoupení i v dívčí části turnaje. Tým povede ve skupině J duo Vít Strouhal a Pavel Kubeš.
Dívky první zápas sehrají v 11:20 proti ukrajinským FBC Skala Girls, druhý zápas děvčata čekají v 18:00 Švédky IBK Kungälv. Závěrečný zápas ve skupině od 11:20 proti Finkám Pirkkalan Pirkat. Všechny zápasu bude hostit hale ve Štěrboholech.