Junioři dál válcují soupeře a osamostatnili se na čele ligy

Sobota 7.1.

Ženy B
Štírky si nejprve podmanily derby s Fbc Rebels ČB, když zvítězily 8:1. V dalším utkání se pak rozešly smírně 3:3 s FK Slovan Jindřichův Hradec.

Dorostenky
Holky sehrály dvě utkání s jihlavskými celky. V prvním bohužel nestačily na FBŠ Jihlava a tomuto týmu podlehly 2:7. Poté si ale spravily chuť a deklasovaly SK Jihlava 10:0.

Muži A
Štíři v Jaroměři první polovinu utkání nezvládali a soupeř navyšoval své vedení. Vyhrocený průběh utkání ale dokázali českobudějovičtí mohutným tlakem ve třetí třetině vyrovnat až na stav 7:7. Bohužel minutu a půl před koncem Štíři inkasovali rozhodující branku, na kterou již nedokázali zareagovat.

Neděle 8.1.

Muži B
„Béčkaři“ si v Jihočeské lize mužů zapsali dvě vítězství. Nejprve si poradili s FBC Sokol Vodňany 6:3, následně přehráli FBC Jokers ČB 5:3.

Starší žáci
Mladí Štíři v Českém Krumlově dvakrát naplno bodovali a stoupají tabulkou. To vše díky výhrám 6:0 nad 1. FbK Tábor a 4:3 nad TJ Centropen Dačice.

Junioři
Junioři suverénně dál válcují své soupeře. Tentokrát si poradili s celky 1. FbK Tábor 8:6 a 17:2 s Orel Rtyně v Podkrkonoší. Těmito výsledky se Štíři dostali do čela ligy.

Mladší žákyně
Štírky v Táboře odehrály další ze svých turnajů, tentokrát se radovaly i z jedné výhry. Cesta domů tak byla hned veselejší J.

Elévové
Jedni z nejmenších Štírů předváděli na svém turnaji pohledný florbal, ale nedařilo se jim proměňovat své šance a tudíž výsledkově zaostávali za svými soupeři. I tak to ale byla příjemná florbalová neděle J.