Junioři porazili Hradec Králové

FBC Štíři ČB-FBC Hradec Králové 6:3

Další turnaj juniorů se konal v Jihlavě. Štíři nastoupili proti Hradci, kterému chtěli oplatit porážku z úvodu soutěže. První třetina byla z obou stran vlažná, ale Štíři se dostali do vedení zásluhou Mojžíše. Soupeř ovšem dokázal vyrovnat. Ve druhé třetině se obraz hry nezměnil a skóre bylo vyrovnané  2:2. Do třetí třetiny vstoupili Štíři s větším nasazením a do vedení je poslal Muška. Hradec však ještě dokázal vyrovnat..Tři miniuy před koncem ale poslal Jihočechy do vedení Caha – 4:3. Ke konci zápasu drama Štíři nedopustili a dvěma trefami ještě výhru pojistil Mojžíš. Štíři tedy vyhráli 6:3.

Komentář trenéra Lukáše Malého: „Zápas bez nasazení rozhodla vyšší individuální kvalita našich hráčů.“

FBC Štíři ČB-FBC Peaksport Litomyšl 2:8

Do druhého zápasu vstoupili junioři dobře, když v deváté minutě vstřelil branku Pátý. Ovšem soupeř přijel v silné sestavě a do konce třetiny ještě otočil na 2:1. Ve druhé třetině držel míček převážně soupeř, avšak Štíři si vytvořili pár šancí. Bohužel je neproměnili a Litomyšl přidala další dva góly. Ve třetí části odskočila Litomyšl rychlou brankou na 5:1 a Štíři už se na obrat nezmohli a dostali další 3 branky. Za Štíry ještě dokázal snížit Formánek po povedené akci. Ovšem výsledek nebyl pro Štíry příznivý, prohráli 8:2.

Trenér Lukáš Malý k utkání poznamenal: „Nevyužili jsme šance a nechali jsme si dát ve druhé třetině dva góly do šatny, což nás zlomilo.“

Napsat komentář