Klubová legenda na soustředění mládeže

Čtvrtý den soustředění přípravky, elévů, žákyň a dorostenek v Horní Stropnici byl již od ranních hodin ve znamení deště. Proto Štíři strávili celý tréninkový program v hale. Dopoledne se hráči věnovali hře jeden na jednoho, přihrávkám, vedení míčku bez zrakové kontroly a samozřejmě také hře.

Oběd se nenesl v duchu Pepka námořníka, neb se servíroval špenát s plněnými knedlíky. Polední klid všichni strávili ve svých pokojích a poté se zas vydali do haly, kde je čekalo překvapení. Na mladé Štíry a Štírky se totiž přijela podívat legenda klubu a nejproduktivnější hráč v klubové historii A-týmu Ondřej Havelka. Ten si v první části odpoledního programu zatrénoval s hráči v hale, kde jim předával své zkušenosti, a v druhé části se vydal za dívkami do tělocvičny místní základní školy, se kterými si také zahrál.

K večeři si všichni pochutnali na řízku s bramborami a poté se vrátili do haly, kde je čekalo několik zápasů a to jak mezi sebou, tak i proti trenérům. Všichni si večerní hru užili a unaveni brzy usnuli.

Napsat komentář