Kraví hora zdolána i na druhém soustředění

Třetí den soustředění štírské mládeže v Horní Stropnici začal budíčkem v 8 hodin. Po něm následovala snídaně a bodování pokojů. Během dopoledního programu vyrazili hráči a hráčky v rámci etapové soutěže na pochod. Každý tým měl vytyčený jiný cíl. A tak Štíři zamířili do Hojné i Dobré Vody, Terčina údolí a tým holek vyšlapal na Kraví horu. Dívky díky nejdelší trase dorazily na oběd s mírným zpožděním. Polední klid opět účastníci soustředění strávili sledováním filmu či odpočinkem na pokojích.

Odpoledne za mírného deště následoval přesun do haly, kde se hráči opět zdokonalovali v individuálních činnostech a hře. Tým dívek, který bydlí na základní škole s tělocvičnou, se nikam přesouvat nemusel a dívky se tak mohly věnovat o to více florbalu. Dokonce ve hře dva na jednoho dokázali porazit trenéra Honzu Novotného.

Na večer byla v rámci celotáborové soutěže přichystána velmi atraktivní hra, která všechny hráče velmi bavila. Úkolem chlapeckých týmů bylo proběhnout územím dívek, které měly zavázané oči, a posbírat co nejvíce drátěnek. Na základě získaných bodů poté měly všechny týmy právo volby odpovídajícího počtu políček v tajence, jejíž vyluštění je závěrem etapové hry. Zatím tajenku nikdo nevyluštil a tak všichni šli do postelí s vědomím, že další den zkusí získat co nejvíce bodů k odhalení tajenky.

Napsat komentář