Druhý den soustředění v Horní Stropnici

Účastníci druhé letošního soustředění přečkali pondělní bouřku bez úhony ve svých postelích a hned po budíčku byli všichni natěšení na další den. K snídani trenérské duo Placer – Šibřina servírovalo lupínky s mlékem a chléb s marmeládou. Posléze následoval přesun do haly na florbalový trénink, který díky mnoha zapomnětlivcům trval o něco déle, než bylo v plánu. Při florbalu se hráči věnovali zejména pohybu při hře s míčkem, střelbě na brankáře a dalším činnostem. Trénink na chvíli přerušila jen svačina (ovoce a sušenka).

Poté již přišel čas oběda, ke kterému se podávala hrachová polévka a uzené maso s bramborovým knedlíkem a zelím. Mezi hráči se našlo několik jedlíků, kteří si nechali přidat. Polední klid účastníci soustředění strávili zejména sledováním filmu. Dále byl pro hráče a hráčky nachystán trénink na venkovním hřišti, který ovšem přerušil déšť, tak si všichni stihli zahrát jen vybíjenou. A tak byl urychlen přesun do haly na další část odpoledního programu, ten byl vyplněn hlavně florbalovými zápasy.

K večeři byly připravené špagety a spousta dětí tak měla kečup až na bradě. Večerní program byl již vyplněn jen večerní celotáborovou hrou, druhou večeří, hygienou a večerkou.

Napsat komentář