Začalo i druhé soustředění

První den soustředění v Horní Stropnici mají za sebou i kategorie přípravky a elévů, doplněné děvčaty z kategorie starších žákyň a dorostenek. Cesta na soustředění proběhla bez problémů, ubytování rovněž proběhlo bez komplikací, zde je třeba pochválit děvčata, že pomohla s povlékáním postelí mladším kamarádům.

Po prvotním proslovu Honzy Novotného a seznámení s programem prvního dne se vyrazilo na lehčí procházku po okolí, aby se děti seznámily s místním prostředím. Po výšlapu následoval oběd (maso po srbsku s rýží a polévka vývar) a hned po obědě se vyrazilo na místní oblíbené koupaliště, neboť slunečné počasí k tomu přímo vybízelo. Ludvík Šibřina byl v bazénu v obložení všech malých hráčů a trpělivě je vozil na zádech a hrál s nimi vodní hry.

Po návratu z koupaliště jsme si ještě před večeří stihli zahrát fotbálek na školním hřišti a pak následovala večeře (sekaná s bramborem). Po večeři následovala první etapa celotáborové soutěže, turnaj všech čtyř týmů, a to konkrétně ve florbale na trávě s obraceným držením hokejky.

Postupně proti sobě nastoupili týmy s názvy: Sušenky, FC Nikdo nás nechce, Megastars a dívčí tým Miňonky. Všichni zúčastnění mohou získat kladné i záporné body do svého hodnocení i hodnocení svého týmu a tím pomoci vyluštit tajenku, za kterou se skrývá odměna ve formě pokladu. Zkrátka bude o co hrát až do posledního dne soustředění. Na úplný závěr prvního dne se ještě hrálo na schovávanou a jelikož se již blížil čas večerky, tak se odehrála povinná hygiena a poté již všichni museli dodržet čas večerky a jít spát.

Napsat komentář