Mikuláš navštívil mladé štíry na tréninku

Fotogalerii z návštěvy Mikuláše s pomocníky naleznete zde.

Ani v letošním roce 2015 nezapomněl Mikuláš s čerty a andělem na náš florbalový oddíl a ve čtvrtek 3.12 navštívil trénink přípravky a elévů na Vltavě.  Tato tradice se konala již potřetí v řadě a v letošním roce se jí zúčastnila většina hráčů těchto dvou kategorií a Mikuláš s andělem odměnili více než 80 dětí. Čerti tak měli více práce, aby stihli potrestat všechny zlobivé děti.

Na dětech bylo vidět, že Mikuláše očekávaly a těšily se na něj. Spolu s čerty dováděly a Mikuláš slyšel mnoho krásných básniček či písniček. Ani u trenérů se to neobešlo bez úkolu, a tak pro ně byla připravena soutěž pinkání na hokejce, která byla také odměněna balíčkem sladkostí.

Komentář čertů: Moc jsme si to užili. Děti byly ohromně statečné a všechny krásně řekly básničku, nebo zazpívaly písničku, kterou si připravily. A došlo i na trenéry, když museli ukázat svůj um s hokejkou. Největší zábava ale bylo oblékání do kostýmu, sešívání a vycpávání Mikulášovy čepice, jelikož mu byla moc velká, nebo malování čertovských obličejů. Odehrál se i spor, o to, kdo bude lépe namalovaný

Komentář Mikuláše: Mikulášská besídka se mi líbila moc. Děti se na ni těšily. Slyšeli jsme řadu hezkých básniček a písniček. Myslím, že to byla povedená akce.

Komentář anděla:  V letošním roce jsme se pustili do trochu větších příprav než v předchozích letech. Připravili jsme dětem balíčky s jejich jmény, ve kterých měli pestrou nadílku, od křížovky, samolepek po čokoládové Mikuláše a další. Besídka byla dle mě povedená a chci moc poděkovat všem, kteří pomáhali jakkoliv s přípravou této akce. Mám radost, že je o ní stále větší zájem. Když jsme jí připravovali poprvé, bylo na ní okolo 30 dětí.

Napsat komentář