Mladí Štíři opět podporovali A-tým

V neděli 18. 1. 2015 odehrál náš A-tým další zápas Národní ligy proti soupeři z Králova Dvora. Utkání se hrálo v příznivém čase, což nám umožnilo uspořádat další nástup s hráči A-týmu pro naše nejmladší hráčské naděje.

Nástup s hráči měl trochu dramatickou zápletku, jelikož hned po nástupu, jak naši nejmladší hráči hbitě opouštěli hrací plochu, tak se Matyášovi Cuřínovi povedlo špatně přeskočit mantinel a byl z toho pád či spíše salto, za které by se nemusel stydět ani Aleš Valenta ve své nejlepší formě. Musím zmínit, že se Matymu hned dostalo perfektního ošetření od zdravotnice utkání, a Maty se tak po chvilce mohl přidat k ostatním svým kamarádům na tribunu, kde spolu s trenérem a dalšími příznivci štírského klubu neúnavně podporovali naše borce A-týmu.

Naše štírské malé naděje pak o přestávkách nastoupili na hrací plochu, aby diváky pobavili svým florbalovým uměním, což se jim dařilo velice dobře a pochválit musíme i Honzu Novotného za velmi pěkné komentování a představení všech malých hráčů na hřišti.

I když se nakonec našemu A-týmu, který nehrál díky nemocem a zraněním v nejsilnějším složení, nepodařilo zvítězit, naši mladí Štíři ocenili i tak bojovnost a snahu svých velkých vzorů při závěrečné děkovačce a došlo i na již tradiční rituál plácnutí si s hráči při odchodu do šatny.

Ještě jednou všem aktérům akce děkuji za super přístup a věřím, že další taková podobná akce na sebe nenechá dlouho čekat.

Na závěr si dovolím přidat komentář od přímého účastníka akce.

Komentář Matyáše Cuřína: „Zápas se mi líbil, škoda, že se nevyhrálo, hodně jsem si přál, aby Lukáš Malý vstřelil gól, moc rád jsem si o přestávce zahrál před diváky a nelíbilo se mi, že soupeř hodně fauloval Ondru Havelku.“

Autor: Daniel Placer

Napsat komentář