Mladší žáci ovládli další turnaj

Kdo viděl naše mužstvo na vánočním, neligovém turnaji, tak by asi nevěřil, že na zápasy 5. kola Jihočeské ligy, 10.1.2015 v Č. Budějovicích, nastoupili stejní borci.

Zatímco na vánočním klání nám vázla kombinace i pohyb a jediné v čem Štíři vynikli, byly originální pádové kreace, tak tentokrát jsme své soupeře převyšovali ve všech herních činnostech.  Přihlížející rodiče jistě nelitovali vynechaného oběda, protože jim jejich ratolesti naservírovali plno florbalové zábavy. K předkrmu byl dobrý pohyb a spolehlivý výkon brankáře, po něm následovala polévka nápadité kombinace a jako hlavní chod se podávala ostrá střelba s průměrem 10 gólů na zápas. Došlo i na zákusek v podobě přečíslení soupeře při vlastním oslabení, připravený šéfkuchaři Lukášem Perinou a turbofofrsvištěm Ondrou Veselým.

Utkání s FBC Český Krumlov a vltavotýnskými Býky měla podobný průběh. Vždy jsme jako první inkasovali, ale potom, co jsme soustředěnou hrou přetáhli vedení na svou stranu, jsme již jen navyšovali náskok a kontrolovali průběh zápasu. Výsledkem byly výhry 6:2 resp. 10:7. Zápas s FBC Strakonice byl jednoznačnější jak průběhem, tak výsledkem 15:1.

Do střelecké listiny se tentokrát zapsalo dvanáct hráčů, což svědčí o dobrém kolektivním výkonu. To se potvrdilo i v tradičním hlasování o nejužitečnějšího hráče, kde padlo mnoho jmen, nakonec se však nejvíce radoval Kuba Krejčí.

Sestava: Capl P. – Veselý, Mík, Perina – Tinavský, Drobiš, Wittner – Dědič, Severin, Větrovec – Přech, Šmíd, Hromádko – Ťupa, Zeman, Krejčí, Škarda.

Napsat komentář